Sweep retrojakke fra Bullfighter

Sweep ragnar og Harley-Davidson
Jakken ble blant annet brukt på en tur på Harley til Vrådal tidligere i sommer. Foto: Jon Klasbu

Å kjøre med skinnjakke og kevlarbukse på dager med varmt vær føles befriende. Jeg har denne sommeren testet jakken Sweep Ragnar.

Tekst: Rolf W. Marthinsen Foto: Jon Klasbu

Enkelte dager kan det være deilig å la GoreTex-dressen henge igjen hjemme og ta på seg noe lettere. Den gamle skinnjakken min var gammeldags og forfengeligheten tok til slutt over. Jeg må se litt bedre ut når jeg tester motorsykler. Derfor gikk jeg til anskaffelse av retro-skinnjakken Sweep Ragnar.

Les flere tester her

Sweep Ragnar og Harley-Davidson
Foto: Jon Klasbu

Nå har jeg kjørt med denne jakken hele sommeren og jeg er virkelig blitt glad i denne jakken. Det eneste jeg har gjort med den er å sette inn en ryggskinne for å ivareta sikkerheten.

Jakken ser ut til å ha veldig god kvalitet. Det jeg liker aller best med denne er passformen. Ermene er slanke og ligger inntil kroppen, og den føles veldig lett og behagelig å ha på. Skinnet som er brukt er veldig mykt og jakken føles lett. Jeg liker fargen og de hvite stripene som tilfører jakken en retro-look.

Jakken har glidelåslommer til ventilasjon og føles ikke spesielt varm. Den har to store lommer foran, to utvendige brystlommer og praktiske innerlommer til å oppbevare telefon og liknende. Ved skuldre og albuer har jakken CE-godkjente beskyttere, men jakken selges uten ryggskinne. Jakken har to lommer foran og midjejustering. Til jakken følger det med en termovest som kan tas ut. Hittil så har jeg kjørt mest varme sommerdager, men har brukt vesten ved et par kjølige anledninger. Med innerfôret føles jakken varm og blir ikke for trang, men derimot behagelig å ha på.

I halsen kneppes jakken med en enkelt knapp, og rundt håndleddene har jakken justering i form av to knapper. Dette er spesielt praktisk dersom man kjører med korte hansker slik som jeg gjør når det er varmt. Jakken har også justeringsmuligheter i midjen

Det kanskje aller hyggeligste med denne jakken er prisen. For under 4000 kroner får du en tøff, behagelig og svært anvendelig jakke. Jeg kan forsikre deg at den absolutt ikke blir hengende i skapet.

Pris 3990.-

Forhandler: Bullfighter

Sweep Ragnar og Harley-Davidson
Foto: Jon Klasbu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *