Sneakers for varme sommerdager

Sneakers Falco 892 Tensho
Falco 892 sneakers fra Bullfighter.

På varme sommerdager og for kortere turer kan det være godt å slippe store og varme kjørestøvler. Vi har testet Falco 892 Tensho sneakers fra Bullfighter.

Tekst og foto: Rolf W. Marthinsen

Til tider kan det lukte rimelig interessant av mine kjørestøvler og i år gikk jeg til anskaffelse av sneakers for varme sommerdager. Med mye testkjøring denne sesongen ble det til tider veldig varmt og jeg ble raskt glad i disse Falco sneakers-ene fra Bullfighter. De er lette og ikke for varme og ha på når solen steiker, men er heller ikke kalde når temperaturen synker.

Les flere tester her

Sneakers Falco 892 Tensho
Som du ser på bildene er skoene godt brukt gjennom sesongen.

Disse kjøreskoene er laget i sort skinn med Vibram-såle for god stabilitet. Sålen er flat som gjør plassering av foten på fotpinnene enkel, og man får god kontakt med motorsykkelen man kjører. De har snøring, men også en glidelås på innsiden slik at man slipper å knyte lissene for hver gang man tar skoene av eller på. Glidelåsåpningen er dessuten god å ha for å få skoene enkelt av og på. Gummisålen er vulkanisert og beskytter skoen godt foran og på sidene. Skoene har også en High-Tex membran som gjør at du ikke blir våt på bena med det aller første. Jeg må ærlig innrømme at det kun ble en regnværstur med disse, men jeg var tørr på bena da jeg kom hjem.

Skoene er slanke og svært lette. Det føles nesten som å ha på seg lette joggesko når man kjører med disse støvlene. Jeg aner ikke hvor mange mil det har blitt, eller og på hvor mange ulike motorsykler jeg har kjørt med disse denne sommeren, men konklusjonen er at jeg er svært fornøyd.

Av prinsipp kjører jeg aldri uten sikkerhetsutstyr fra topp til tå. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ennå ikke har funnet noen motorsykkelsko hvor man ikke blir varm og klam på bena når solen steiker som verst, men disse er det nærmeste jeg har kommet så langt.

I tillegg til å være gode kjøresko er de dessuten svært lette og gode å gå i. Det eneste jeg har å utsette på disse skoene er den tynne innleggssålen som følger med. Denne krøller seg lett når man skal ha på skoene. Jeg fant et par litt tykkere såler og ble lett kvitt den utfordringen. Dette er en sko jeg absolutt vil anbefale. Skoene fås i flere fargevarianter.

Pris: 1790.-

Falco 892 Tensho sneakers fra Bullfighter.
På innsiden finnes en praktisk glidelås som sørger for at skoene blir enkle å ta av eller på uten at du må knyte lisser hver gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *