Yamaha XSR 125 Legacy

Siden introduksjonen av de første Yamaha Sport Heritage-modellene har segmentet blitt suksess med førere i alle aldre og med ulik erfaring. XSR-førere setter pris på kombinasjonen av autentisk stil, individuell karakter, moderne teknologi og sportslighet.

XSR-modellserien henvender seg til førerer som setter pris på ikoniske motorsykler med ekte karakter og sjarm. Samtidig som de kanskje hyller noen av Yamahas mest ikoniske modeller fra en tidligere epoke.

XSR 125 Legacy er en foredling av basismodellen XSR 125. Med spesielt lette eikefelger som er gullfarget og rampete Metzler Karoo Street dekk skiller seg ut til å bli en urban motorsykkel som trolig mange vil legge merke til. Den sorte grunnfargen med dekaler i sølv og gull metallic gir assosiasjoner fra tidligere tider,

Motoren er den samme væskekjølte motoren vi finner på de øvrige lette motorsyklene til Yamaha. Den yter 11 Kw eller 15 hester om du vil. Ellers i spekket finner vi blant annet den lette og sterke Deltabox-rammen, 37 millimeter opp-ned-gaffel og moderne LED-belysning. Leverandøren lover sykler klare for levering med norske skilter i juni inneværende år.

Pris: 59.900,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *