Yamaha XRS 125 – en stilren klassiker

Yamaha XRS 125
I lokalene til Speed MC kunne vi denne uken se flere eksemplar av Yamaha XRS 125. Og visst ser den bra ut. Foto: Rolf W. Marthinsen

På grunn av Covid-19 sliter norske forhandlere med å skaffe nok motorsykler. På tampen av sesongen sper Yamaha på med lettvekteren XRS 125.

Les flere nyheter her

Dette er den nyeste motorsykkelen i Yamaha Sport Heritage-serien. En motorsykkel med retro-look, inspirert av caferacer-segmentet og masse ny teknologi. Vi vil trolig se mange av disse på veiene i tiden som kommer. På Speed MC i Sandefjord kunne vi tidligere denne uken se flere eksemplar i butikken. Markedet for lette motorsykler har vært hett denne sesongen, og det er høyst usikkert på hvor lenge disse er å se i butikkene.

Motoren er en-sylindret, væskekjølt og yter 15 hestekrefter ved 10.000 omdreininger. Maks dreiemoment er 11,5 Nm og hentes ut ved 8.000 omdreininger per minutt. Med den lette Deltabox-rammen, og ellers stort fokus på vekt, veier ikke XRS 125 mer enn 140 kilo.

Motorsykkelen har det siste innen LED-belysning og har en delikat og moderne TFT-skjerm. Yamaha har implementert denne modellen inn i sin Faster Sons bevegelse som inkluderer klær og kjøreutstyr som matcher stilen.

Pris: 49.900.-

Yamaha XRS 125

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *