Vårslipp på Østlandet 1. mai

Oslo – Sundvollen – Hadeland – Oslo – Tyrigrava

Endelig får vi et kick-off og vårslipp arrangement i hovedstadsområdet. I år går nemlig en rekke aktører i MC-markedet sammen om å skape et felles kick-off for sesongen hvor vi samtidig markerer NMCU sitt 50 års-jubileum og NAF MC sin storsatsing på MC.

1. mai gjennomføres «Vårslippet i Oslo» for første gang.  God og trygg kjøring, samt gøy faktor med MC som interesse er hovedbudskapet.

 Se link for påmelding/å følge
Følg arrangement og planlegg for din og dine venners deltakelse. Det er allerede en rekke aktører som har koblet seg på med Bikelife, Calvat’s Garage, Drakenhoff Company, Førerutvikling.no, Hubriding.no, KNA – Kongelig Norsk Automobilklub som eier Tyrigrava, NAF – Norges Automobilforbund/NAF MC, NMCU Norsk Motorcykkel Union (NMCU), Norges Trafikkskoleforbund (trafikkskolebransjen i Norge), Motorsykkelsiden på Facebook, Reitwagen.no, Straand Hotel, Sundvolden Hotel (De Historiske Hotel og Spisesteder, DHH), The Litas, Trafikkforum (Trafikkskolene i Norge), WIMA – kvinner på MC og MC24-7.no. Og så kommer mange fler til å koble seg på i ukene og dagene fremover. Se link.

Høydepunkter som åpningen av nye Tyrigrava i regi av KNA, 50 års jubileet til NMCU og NAF sin storsatsing på MC er blant de høydepunktene som feires med vårslippet 1. mai.

Dag Robert Wiik Berg er arrangementssjef for Vårslippet 2022.

Alle er velkomne

Alle med interesse for MC-er velkommen til å delta å koble seg på arrangementet ved å koble seg opp til kalenderinvitasjonen som er lagt ut på Facebook. Se også kontaktinformasjon nederst i saken om du, dine venner eller forening m.m. vil være med å bidra i organiseringen.

Alle velkommen sier prosjektlederen for «Vårslippet i Oslo»

– Dette blir en flott anledning til å markere starten på MC-sesongen for vanlige motorsyklister, forhandlere, importører, klubber, foreninger, føreropplæringsmiljøer, kjøreskoler og andre med interesse for MC er velkommen til å delta på «Vårslippet i Oslo 2022», sier Dag Robert Wiik Berg som er arrangementssjef.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *