Var du på Sundvollen under vårslippet?

– Se bilder fra folkefesten

Vårslippet med kolonnekjøring fra Tyrigrava til Sundvollen ble for første gang arrangert i år, men alt tyder på at dette vil bli en tradisjon.

Tekst og foto: Rolf W. Marthinsen

Knallvær og enormt bra oppmøte med motorsykler i alle former og fasonger fylte til slutt plassen foran hotellet på Sundvollen, og litt til. Etter to år med pandemi kan vi endelig samles med syklene våre, sparke dekk og ta en prat med likesinnede.

– Jeg filmet litt da kolonna passerte Ryenkrysset og det tok seks minutter før alle motorsyklene hadde passert. Dette er jo utrolig morsomt, og det er fint å vise at vi er mange som har denne fantastiske hobbyen, sier redaktør i Reitwagen.no Bjørn Richard Johansen som er en av flere som har sørget for at dette fantastiske arrangementet ble en realitet.

Å fortelle hvor mange som deltok på denne begivenheten blir kun vill gjetting, men hvis det kom så mange i år lurer vi på hvor mange som kommer neste år.

Noen benyttet sjansen med stands på plassen hvor motorsyklistene samlet seg. Harley-Davidson, Yamaha Vinterbro og WIMA var blant de som fikk mye oppmerksomhet fra flere hundre motorsyklister som hadde tatt turen i finværet.

5 thoughts on “Var du på Sundvollen under vårslippet?

  1. Lærdom til neste neste år må blir for de som leder an kortesjen å lære seg hvordan det gjøres. Når de i front holder fartsgrensen må de bak kjøre langt over grensa for å holde følge. Og hvis ikke skjer som i dag at det blir mange brudd. At de i bakre del ikke engang ser kortesjen foran er ikke sånn det skal kjøres kortesje, så da får man heller invitere til å kjøre hvordan man selv vil, og ikke kalle det kortesje og at man skal kjøre samlet.

    1. Vi viser alle kommentarer dersom de ikke er upassende eller krenkende, men alle kommentarer må godkjennes og det kan ta litt tid.
      red.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *