Triumph Speed Twin Breitling limited edition

I samarbeid med klokkeprodusenten Breitling har Triumph nå laget en spesialutgave av modellen Speed Twin.

Sammen har de to selskapene spekket og designet en premieutgave av modellen. Fargevalget er en kombinasjon fra Breitlings fargepalett og Triumph har hentet fargeinspirasjon fra modellen Thunderbird fra 1951. Modellen har håndmalte pinstripes og klokker i dashbordet med detaljer inspirert av kokkedesign. Setet er i lær med Breitling-logoen preget inn i materialet og flere av motorens deksel har fått samme logo. Vi skal ikke stikke under en stol at modellen ser virkelig eksklusiv ut.

Les flere nyheter her

Den helt spesielle utgaven vil kun bli produsert i 270 eksempler world wide. Hver sykkel har er nummerert og har dette som synlig bevis på innfestingen til styret. Med på kjøpet får du også et sertifikat med signaturer fra CEO Nick Bloor i Triumph og CEO Georges Kern I Breitling. Er du virkelig fan og har en velfylt lommebok kan du også samtidig bestille en limited edtition klokke med personlig matchende serienummer.

Godt spekket

Det er ikke bare med utseende denne motorsykkelen skiller seg ut. Komponentene som er brukt er plukket fra øverste hylle. Vi finner blant annet dempere fra Öhlins, bremser fra Brembo og aluminiumsfelger for å nevne noe. Se her for mer info

Pris: 238.500.-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *