Topp stemning i solsteika på Monsterbike

Demo-dager i Drammen

Anton Vestavik og Kenneth Hansen hadde mer enn nok med å betjene kunder som ville prøvekjøre motorsykler

Hondas Roadshow er godt i gang, og sammen med Kawasaki gjestet de torsdag og fredag denne uken Monsterbike i Drammen for demo-dager.

I den store traileren hadde Kellox med seg 24 motorsykler som stod til de besøkendes disposisjon. Den eneste modellen de ikke hadde med seg var Goldwing. Denne modellen er det stor etterspørsel etter kjøperne må derfor belage seg på ventetid.

Her er det en scooter og Monkey som skal testes.

– Endelig kan vi være ute blant sluttkundene. Det er viktig for oss og synes og med denne traileren tror jeg vi blir lagt merke til. I går hadde vi 140 prøvekjøringer og jeg regner med at det blir like mange -og kanskje- flere i dag, sier Anton Vestavik fra Kellox som er importør av Honda til Norge. Sammen med sin kollega Kenneth Hansen har de hendene fulle med å snakke med kunder og administrere prøvekjøringer.

Eierne av Monsterbike Torgeir Jaren og Kazim Jamil var også strålende fornøyde med demodagene.

– Det har vært mange innom og vi har hatt mange prøvekjøringer. Vi var jo dessuten utrolig heldige med været. Det er lenge siden vi la demodagene inn i kalenderen vår og det er jo alltid et sjansespill med været. Det er ikke mange dagene siden det var kaldt og det er meldt kaldere allerede i morgen, forteller daglig leder Torgeir Jaren.

Produktansvarlig for Kawasaki Emma Lundin.

Selv om Hondas kjempetrailer var det som tok mest oppmerksomhet torsdag og fredag var også importøren av Kawasaki representert under demo-dagene hos Monsterbike. Fra Kawasaki hadde Emma Lundin med seg tre motorsykler til utstilling i tillegg til at Monsterbike stilte med sine demosykler.

– Dessverre sliter vi med levering til Norge. Vi skulle gjerne hatt med oss flere sykler, men det er likevel viktig for oss å synes i markedet. Siden det heller ikke er så lenge siden jeg begynte i denne jobben er det også viktig for meg å bli kjent i markedet sier Emma Lundin som er produktansvarlig for Kawasaki på Norsk Motor Import AS.

Selv om Kawasaki ikke hadde med seg så mange motorsykler var det likevel mange som var nysgjerrige på de modellene som var representert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *