Tatoo-inspirert Art-Bike

– Vinn en drømmetatovering

Indian Motorcycle presenterer det tatoveringsinspirerte “Art-Bike” designet, nummer to i rekken.

Pressemelding

Den anerkjente «moderne-tradisjonelle» tatoveringsartisten Shige forvandler en helt ny Indian Chief med et design dedikert til den japanske Oni Demonen og en storm av fallende kirsebærblomster.

Dette er det andre av tre utvalgte kunstverk som skal avsløres i CGI som en del av tatoveringssamarbeidet «Indian Motorcycle X No Regrets».

Indian Motorcycle presenterer det andre av tre unike tatoveringsinspirerte design, laget av tre ikoniske tatoveringsartister; Mayonaize, Shige og Carlos Torres. Alle er laget med Indians nye Chief som utgangspunkt og alle kunstverkene vil bli presentert med data-genererte bilder av høy oppløsning i løpet av de tre neste månedene.

Shige kommer fra Yokohama i Japan, og praktiserer tatoveringskunsten fra sitt private studio ‘Yellow Blaze’ hvor han har foredlet sin særegne stil de siste 24 årene. Han tolker tradisjonell japansk tematikk med sin egne unike stil.

Shige perfeksjonerte sine svært tekniske kunstneriske ferdigheter på midten av nittitallet da han jobbet som motorsykkelmekaniker om dagen og tatoverte om natten. Hans lidenskap for amerikanske motorsykler resulterte i valget av design for Indian Motorcycle Chief.

I en samtale med Indian Motorcycle’s Ola Stenegärd, forklarer Shige designet slik:

Ola Stenegärd – Jeg kom først i kontakt med japansk custombike kultur tilbake på 90 -tallet. Jo mer jeg lærte om japansk kultur, jo mer begynte jeg å se paralleller til håndverkskulturen. Alt fra custombikes til japansk tatoveringskunst. Hva er historien om designet? “

Shige – “Jeg plukket ut” Oni -demonen med storm av fallende kirsebærblomster “-designet. Min forståelse av tatovering er forskjellig fra flertallet, som hovedsakelig ser på det som dekorasjon. Grunnen til plasseringen av en Oni-demon tatovert på magen betyr at du har Oni-demon i midten av kroppen og hjertet, dette oversettes til motorsykkelens bensintank. Oni-demonen står for sterk vilje og beskyttelse; Oni er en demon, men den er ikke ond. Den avverger uflaks og beskytter deg mot ondskap. Å ha Oni-demon tatovert på magen viser ens vilje til å leve i denne harde verden med et sterkt hjerte. Det japanske språket er fullt av mystikk, og det antas at magen inneholder hele menneskets hjerte ”

En tatovering må være vakker når kroppen beveger seg. Kirsebærblomstene må være perfekt sammensatte da de er der for å balansere Oni-demonen, sammen med blomstens dype betydning. Cherry Blossoms betyr “tingenes patos”. Dette bildet av “en følsomhet for ephemera” kan også relateres til motorsykkelen – eller til og med ens liv. Det er grunnen til at jeg valgte dette bildet. En Indian Chief viser den dramatiske dybden i livet. Det handler ikke bare om utseende. Jeg ønsket å skape et følelsesmessig drama i utformingen av denne motorsykkelen. Og Oni-demonen skaper dette dramaet ”.

Shiges design vil bli brukt på en Indian Chief senere i år og vil bli avduket under et  VIP -arrangement i London våren 2022, sammen med design fra kunstnerne Mayonaize og Carlos Torres. Førti av verdens ledende tatoveringsartister vil alle konkurrere om å få sine Indian Motorcycle design gjort til virkelighet i stål og lakk senere i høst ved offentlig avstemning.

Vinn din drømmetatovering

Samtidig som ‘Art-Bikes’ designet fra tre artister presenterer, benytter Indian Motorcycle og No Regrets sjansen til å gi en heldig vinner en drømmetatovering.

Ved å registrere seg for en prøvekjøring på våre nettsider kan den heldige vinneren få en tatovering etter eget valg, i en to -dagers studioøkt, betalt av No Regrets & Indian Motorcycle. Verdi € 6000.

For mer informasjon om Indian Motorcycle’s Test Ride and Win tatoveringskonkurranse, besøk https://link-indian.com/NBX8VG

Denne trekningen er åpen for personer som er bosatt i følgende land:

– Østerrike

– Danmark

– Frankrike

– Finland

– Tyskland

– Norge

– Polen

– Spania

– Sverige

– Sveits

– Storbritannia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *