Ta sikkerheten til et nytt nivå

Lindstrands moderne stoffteknologier sikrer et høyt nivå med komfort og beskyttelse for motorsyklisten. Den nye kolleksjonen tar sikkerhet til neste nivå med nye innovative egenskaper.

Pressemelding: Lindstrands

I årenes løp har Lindstrands oppnådd en betydelig posisjon på markedet for motorsykkelklær og mange har ivrig sett frem til den nye kolleksjonen for 2022. 

Utvalget av forskjellige kategorier av Lindstrands allværsteknologi-kolleksjon kunne knapt vært bredere. Lindstrands har kategorier for de mest krevende motorsyklistene i Adventure-kategorien, pendlere og dagskjørere i Street-kategorien og stilige designer i Urban-kategorien. Lindstrands føler seg hjemme i nesten alle motorsykkelkategorier. Den sterke posisjonen som Lindstrands har på det skandinaviske klesmarkedet ble nådd på grunn av bruken av de aller siste teknologiske løsningene. Som for eksempel det egenutviklede HI-ART®-materialet som øker beskyttelsen mot skrubbsår i betydelig grad, og den høyeffektive, pustende membranen DRYWAY + 2.0. 

Sikkerhet gjennom komfort har alltid vært den viktigste delen av produktutviklingen av Lindstrands motorsykkelklær gjennom hele merkets historie. Jo mer komfortable klærne føles, jo bedre kan motorsyklisten fokusere på det aller viktigste – kjøringen! Den nye kolleksjonen for 2022 vil ta sikkerhet til maksimalt nivå ved å presentere nye egenskaper som for eksempel airbag-klar, brystbeskytter-klar og et spekter av enda mer komfortable nivå 2-beskyttere. 

Airbag-klar-løsningen 

Jakker med løsningen som gjør dem klar for kollisjonspute, er blitt utviklet for å brukes i kombinasjon med ethvert “frittstående” kollisjonsputesystem. Spesifikke deler av jakken er blitt utvidet og produsert slik at jakken utvider seg sammen med kollisjonsputen hvis det oppstår en ulykke. 

Brystbeskytter-klar 

Jakker som er klare for brystbeskytter er utstyrt med den unike beskytterlommeposen for Lindstrands udelte brystbeskytter. Den er meget rask, enkel og komfortabel å bruke. Enda en smart sikkerhetsegenskap fra merket. 

Enda mer komfortable nivå 2-beskyttere 

Beskytterne i den nye kolleksjonen er laget av et lettere materiale, de er tynnere enn før og de har luftåpninger for bedre komfort. Beskytterne er kompatible med alle Lindstrands motorsykkelprodukter og kan justeres adaptivt takket være en unik festemekanisme. Dessuten innfrir de den høyeste nivå 2-standarden og er blitt testet under både varme og kalde forhold. 

– Sikkerhetsklær må ha en komfortabel passform slik at motorsyklisten kan fokusere alle sine sanser på det som er viktig: veien forover og trafikken. Dette beskytter ikke bare motorsyklisten mot ulykker, men hjelper ham/henne til å nyte kjøreturen. Vi vet også at kundene våre stoler på klærne sine under ekstreme forhold. Støv, grus, jord og fuktighet er typiske forhold for Lindstrands-produkter, og grunnen til at vi velger robuste og rengjøringsvennlige materialer, forklarer Peter Storgård, Head of Design hos Duell Bike Center Group og ansvarlig for utviklingen av selskapets klesmerker, Lindstrands og Halvarssons. 

Det er en viktig del av utviklingsprosessen at alle Lindstrands-klær og -beskyttere må bestå komplekse testscenarioer i samsvar med EU-forskriften for beskyttelsesklær. Under sertifiseringen blir skrubbsårmotstand, støtabsorbsjon, rivestyrke og sømstyrke testet. Avhengig av kvaliteten og resultatene for det testede klesplagget, varierer sertifikatene på grunnlag av deres formål og/eller sikkerhetsnivå. Merkingen omfatter AAA, AA, A, B og C. Det er selvsagt at Lindstrands’ mål ikke er å innfri minstekravene i EU-lovgivningen, men å sørge for maksimal sikkerhet for brukeren. Til slutt er nesten alle Lindstrands-jakker og -bukser CE-sertifiserte og har nådd opp til AA-klassen i henhold til EU-standardene EN 17092 for beskyttende klær for motorsyklister. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *