Spennede caféracer fra Norton

Norton ser ut til å være i en god utviklingsprosess for tiden. I tillegg til modellen V4SV letter den britiske produsenten litt mer på sløret og viser stolt fram caféraceren V4CR.

Norton understreker at bildene er fra en prototyp og motorsykkelen kan muligens se litt annerledes ut når den blir satt i produksjon. V4CR skal i tillegg til å se bra ut være en potent motorsykkel med en V4-motor som leverer 185 hester til bakhjulet. Med unntak av små kåpedeksler foran ønsker produsenten å vise fram mest mulig av konstruksjonen. Selv om det i flere år har vært stille rundt den britiske produsenten har selskapet forsøkt å hente elementer fra sitt tidligere DNA.

Les flere nyheter her

Alle deksler og bensintanken er laget i karbon og svingarmen er kortere enn på V4SV. Dette er ikke sykkelen dersom du ønsker å ha med passasjer, men vi vil tro at dette vil bli en underholdende motorsykkel på svingete veier.

Spiller på følelser

Produsenten forteller på sine nettsider at de i tillegg til å lage en motorsykkel med gode komponenter ønsker å vekke følelsene i MC-entusiastene. Norton har brukt de samme utviklerne som har konstruert V4SV som vi tidligere har skrevet om og er foreløpig sparsommelig med informasjon, men vil lover å holde deg oppdatert når vi vet mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *