Rideout med Pål Anders

I strålende sol og nesten 30 grader hadde over 50 motorsykler tatt turen til BigTwin Østfold for å være med på rideout med Pål Anders Ullevålseter.

– Nei, vi skal vel kjøre litt motorsykkel, kose oss og spise litt pizza. Dette blir rett og slett en kosetur, sier Pål Anders Ullevålseter som er i ferd med å få på seg kjøreutstyret. Han er ordknapp og virker nesten litt sjenert, men latteren og smilet sitter løst når folk kommer bort for å snakke med han. Ikke lenge etter er alle klare for å kjøre kortesje.

På smale svingete veier blir kortesjen lett synlig for de vi passerer. Flere filmer oss med sine mobiltelefoner og så mange motorsykler trekker virkelig oppmerksomhet. Det hele går rolig for seg og turen ender etter hvert opp i Fredrikstad hvor det blir forfriskninger for de som ønsker.

Les også: Indian feiret flytting med Roadshow og Indian Motorcycle flytter til Big Twin Østfold

– Det er jo utrolig moro da at så mange har møtt opp. Vi trodde kanskje det skulle komme 20 – 30 sykler, men dette er over all forventning, sier daglig leder i Big Twin Østfold Roger Bellman. På parkeringen utenfor Pizzanini summer praten fra fornøyde motorsyklister som snart setter seg til bords for et pizzastykke.

Børge Grefslie har solgt Indian i flere år nå og var med på flyttelasset fra Mysen tidligere i år. Også han var svært fornøyd med at de fikk til en slik tur med Pål Anders som også er påmeldt til Acfrica Eco Race i oktober.

– Nei, jeg er ikke så godt forberedt som jeg kanskje burde vært. Etter to – tre dager ute i løpet er jeg nok det, men da er det kanskje for sent sier Ullevålseter og legger til et spesielt glis. Kanskje er han bedre forberedt enn det han vil si til oss. Spennende blir det uansett.

Undertegnede har lang vei hjem og avstår fra pizza, men er svært fornøyd med å treffe så mange hyggelige mennesker med så mange fine motorsykler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *