Rebels & Classics – med fokus på psykisk helse

Styret i Rebels & Classics. Fra venstre: Peter Ozsvat Carlsson, Heiki Høyer-Andreassen og René Zografos.

Styret i Distinguished Gentlemen Ride (DGR) avdeling Oslo fikk nok av å bli overstyrt fra Australia og valgte dermed å trekke seg. Resultatet er blitt Rebels & Classics.

– Vi skal lage et bedre løp hvor inntekten skal gå til psykisk helse. Vi ønsker også å være mer transparente slik at de som deltar kan se hva pengene faktisk går til, sier styrelederen lederen i Rebels & Classics René Zografos. Med seg i styret får René hjelp av Heiki Høyer-Andreassen som også var med i styret i DGR. Med på laget har de to også fått med seg Peter Ozsvat Carlsson som blant annet er kjent for sin YouTube-kanal Calvats Garage.

– Vi skal gjøre det bedre enn DGR har gjort det tidligere, og vi ønsker å skape et miljø rundt klassiske motorsykler. For at alle skal kunne se hva pengene fra løpet går til vil vi blant annet filme når vi overrekker inntekten fra løpet, sier Peter Ozsvat Carlsson.

Selve løpet arrangeres 2. lørdag i juni neste år og styret håper -og tror på stor oppslutning. Kriteriene for å være med i løpet er at du kjører en klassisk motorsykkel. Hva som er en klassisk motorsykkel har ikke styret helt klart ennå, men vil utarbeide kriterier for hva de definerer som en klassisk motorsykkel. Syklene som brukes i løpet bør være spesielle, rare og kanskje litt annerledes. I likhet med hvordan DGR ble arrangert ønsker Rebels & Classics at deltakerne kler seg i stilfullt med andrekk som passer til sykkelen.

Styret er på plass og har begynt å produsere innhold på Facebook. Logo er ferdig og nye nettsider er under oppseiling. Gutta gleder seg veldig til selve løpet og spesielt til festen som arrangeres etter løpet.

– Hvis de aller fleste er komfortable på festen etter løpet har vi lykkes, avslutter Peter.

Rebeller og et par klassikere. Fra venstre: Marius Sørsdal Eilertsen, Peter Ozsvat Carlsson, René Zografos og Heiki Høyer-Andreassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *