Rebels & Classics inviterer til MC-fest

Endelig kan motorsykkelentusiaster glede seg til en dag med fest og motorsykler igjen. Så hold av 12. juni. Da blir det MC-fest. 

Gutta som drev The Distinguished Gentleman’a Ride i Oslo har nå startet eget motorsykkelløp der de lover mer fest og moro for alle med mc- og motorinteresse. Det nye navnet er altså Rebels & Classics Motorcycle Ride. 

Pressemelding: Rebels & Classics

– Endelig kan vi tilby bransjen et sted å markedsføre seg på etter den lange ufrivillige koronapausen vi har hatt. Nå har MC-folket vært underernært for sosiale settinger lenge nok, så vi tror dette blir en kjærkommen møteplass for både bransje og publikum, sier Rebels & Classics sjef, René Zografos. 

Selve MC-festen skal gå av stabelen på Bogstad gård søndag 12. juni. Det vil det bli motorsykkelstands, foodtrucka, og mye motorrelatert underholdning. Og selvfølgelig blir det adkomst av de klassiske motorsyklene fra deltakerne av Rebels & Classics Motorcycle Ride, noe som er en helt spektakulært, om du ikke har sett det før. Det blir også en dedikert MC-parkering for publikum som møter opp på to hjul. For besøkende er det både gratis inngang og parkering.  

For de som er interessert i å kjøre løpet, så kan de melde seg på ved å gå inn på rebelsandclassics.com 

Vi ønsker alle velkommen til MC-fest på Bogstad gård 12. juni fra kl 12 til 16:00. Vi lover en dag med mange fine folk, eksepsjonelt kule motorsykler, god mat og drikke og mye, mye annet moro. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *