Racing-dag på Speed Motorcenter i Sandefjord

Ole Bjørn Plassen og teamet hans.
Martin Eriksen og Ole Bjørn Plassen

Lørdag 5. mars er det racing på agendaen når Speed Motorcenter inviterer til åpent hus. To av Norges beste roadracing-førere vil presentere sine planer for sesongen.

– Vi kickstarter sesongen tidlig, og inviterer kunder til en dag med litt ekstra fokus på racing. Våre sponsede roadracingutøvere Martin Eriksen og Ole Bjørn Plassen kommer med sine Yamaha sykler for å presentere planene for sesongen. I tillegg får vi besøk av Christopher Tveråen som konkurrerer i Quad Cross.

Det vil også bli fokus på sikkert kjøreutstyr som er egnet for bane samt airbag, dekk, demping og tuning. Espen fra Klev Tuning kommer for å svare på spørsmål om tuning/demping. Vi vil snakke om sikkerhetsutstyr, airbag, dekk for banekjøring versus vei, førerutviklingskurs på bane og mye mer. Vi har mye spennende planlagt, så følg med på vårt Facebook-event, vi legger ut informasjon fortløpende, sier Caroline Olsen har Speed Motorcenter.

Christopher Tveråen

På racing-dagen kommer Knut fra Helite som har et utvalg airbag-vester du kan få kjøpt i butikken hos Speed. Perfekt for den fartsglade, men vesten har også blitt populært som ekstra sikkerhet hos turkjørere. Under dagen vil Helite forklare forskjellene mellom de ulike vestene og demonstrere hvordan de fungerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *