Ønsker flere unge til oppfriskningskurs

Vestfold og Telemark fylkeskommune ønsker seg flere unge til det siste førerutviklingskurset denne våren, gjerne de som kjører lett MC.

Vestfold og Telemark fylkeskommune har også i år satt av 100.000 til gratis førerutviklingskurs. Nå ønsker fylkeskommunen seg flere yngre førere på neste kurs.

Fire fullbookede kurs er allerede gjennomført denne våren og et siste kurs er planlagt 19. mai. På dette kurset ønsker fylkeskommunen flere yngre førerne, spesielt de som kjører lett motorsykkel. Kursene gjennomføres av NAF MC i Tønsberg, og de som har vært med så langt er svært fornøyde. Tilbakemeldingene fra deltakere som har vært med er utelukkende positive. Dette sier deltakere etter kurset:

  • Svært nyttig kurs som jeg kan anbefale videre til folk uavhengig av ferdighet og erfaring.
  • Veldig bra kurs. Konstruktive tilbakemeldinger. Gode instruktører
  • Grundig og saklig repetisjon av det vi har lært tidligere og kanskje glemt viktigheten av.
  • Dette kurset holdt hva det lovet. Skulle vært obligatorisk for alle mc-førere

Må trene

– Vi blir fort overmodige ungdommer når vi setter oss på motorsykkelen. Men det er ikke nok å ha lappen, vi MC-førere må trene igjen og igjen, helt til vi responderer på ryggmargsrefleks når uhellet først er ute, sier Gunnar Berg Treidene, samferdselsdirektør i Vestfold og Telemark fylkeskommune og mangeårig MC-fører.

– Vi håper at dette kan være et bidrag til å redde liv nå i sommer, sier Arve Høiberg. Han er leder for fylkets trafikksikkerhetsutvalg.

Meld deg på det siste kurset denne sesongen her

Video fra Vestfold og Telemark fylkeskommunes holdningskampanje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *