Nye Honda Hornet begynner å ta form

Tegningene av nye Honda Hornet ser spennende ut og vi kan dra kjensel på linjer fra enkelte konkurrenter.

Honda CB 600 F Hornet ble for første gang introdusert for det europeiske markedet i 1998. Siden har den gjennomgått flere forvandlinger og nå ligger den igjen på tegnebordet.

Giovanni Dovis, Designer, Honda R&D Europe, Italy

Det fremkommer av skissene at nye Hornet vil skille seg i vesentlig grad fra sine forgjengere. Tradisjonelt har Hornet kommet med en fire-sylindret motor, men mye tyder på at neste utgave kommer med en to-sylindret parallell-twin.

Skissene bærer preg av teknisk og visuell skjønnhet, og hvis Honda greier å levere opp mot forventningene – og sitt DNA – vil vi snart se en ny modell som gir stor kjøreglede og innbyr til aktiv kjøring.

Konseptskissene blir til i Hondas R&D Center i Roma, og det er den 28 år gamle Giovanni Dovis som har laget tegningene som nå er tilgjengelig for media.

– Hondas designfilosofi er å skape noe rent og funksjonelt på en ukomplisert måte. Modellene skal være pene, enkle og emosjonelt tiltrekkende. Tegningene av nye Hornet gjenspeiler at den er dynamisk og smidig, takke være slanke proposjoner. Den har en spiss bakende og skarpe linjer. Designet er aggressivt, velproporsjonert og utstråler spenning hele veien, hvilket skal kjennetegne Hornets sportslige hensikt, sier Giovanni Dovis i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *