Ny kommunikasjonsenhet fra Cardo

Etter omfattende forskning og utvikling, og en fullstendig overhaling av alle komponentene i Packtalk-serien, kan Cardo Systems nå presentere en ny generasjon kommunikasjonssystem for motorsykler, den helt nye Packtalk Edge.

Pressemelding fra Duell AS

Enheten har ny, slank moderne utførelse uten ekstern antenne, nytt, magnetisk Air Mount feste for enkel og sikker montering av enhet til hjelmen, andre generasjon Dynamic Mesh Communication med raskere og enklere paring-prosess og bredbåndsinterkom. Den har avansert Bluetooth 5.2-teknologi med  direkte intercom-støtte og forbedret universellkobling. Systemet har også oppgradert Natural Voice engine for naturlig tale, forbedret JBL-lyd, forbedret støyutliknende mikrofon. Andre nye funksjoner som trådløs programvareoppdateringer og rask lading via USB-C.

Skjult antenne

Den nye, slanke, antennefrie enheten har fått en helt ny utforming, en lang rekke nye funksjoner og dessuten alle de egenskapene brukerne satte pris på med forrige generasjon. Verdens beste kommunikasjonsutstyr for motorsyklister er dermed blitt enda bedre. I 2015 lanserte Cardo Systems verdens første kommunikasjonsutstyr for motorsyklister med Dynamic Mesh Communication (DMC). Vi gikk dermed lenger enn bare å sette vår lit til Bluetooth. Den moderne teknologien betyr at utstyret virker med et selvjusterende nettverk som ikke bare automatisk opprettholder en forbindelse mellom inntil 15 brukere.

Lett å koble seg av og på

Den gjør også at brukerne sømløst kan koble seg på, av og på igjen i en avstand på opptil åtte kilometer. Packtalk Edge tar denne teknologien ett skritt videre og presenterer andre generasjon DMC-forbindelse med fordeler som en unik og dyp bredbåndslydkvalitet, en enklere og raskere grupperingsprosess i DMC-modus, raskere paring i Bluetooth-modus og Bluetooth-støtte med direkte interkom. I motsetning til eldre modeller har Packtalk Edge forbedret lyd takket våre nye JBL-høyttalere og tre nye lydprofiler. Utstyret kan festes til alle hjelmer ved hjelp av en ny, enkel magnetisk holder, og den har en forbedret støyutliknende mikrofon. Det har også den mest avanserte Bluetooth 5.2-brikken på markedet for universell kobling. Den oppgraderte Natural Voice Operation for naturlig tale betyr også at brukerne kan fortsette å holde blikket på veien, hendene på styret og enkelt aktivere utstyret ved å si “Hei, Cardo“.

Andre egenskaper er blant annet 13 timers batteritid, USB-C og hurtiglading som standard – en 20 minutters hurtiglading gir brukerne to timers brukstid, og fullading tar 1,5–2 timer. Trådløse programvareoppdateringer via Cardo Connect-appen betyr at det trengs verken kabler eller wifiadaptere for å sikre at Packtalk Edge har den nyeste programvaren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *