Norges største MC-turné starter første april

Honda CBR 1000 RR-R Fireblade

Honda MC Roadshow 2022 er snart ute på veien. Forhandlere over hele landet får besøk av traileren, stappfull av Honda-nyheter.

Pressemelding Honda MC Norge

I to måneder skal årets Roadshow besøke 22 forhandlere landet rundt. Dermed blir det mulig for de fleste å ta en titt på, og ikke minst, få prøvekjøre Honda-nyhetene. Både tunge og lette sykler blir med på turnéen.

Salgs- og markedssjef Anton Vestavik i Honda MC ser fram til å endelig være på veien igjen.

– Verdens største motorsykkelprodusent har mange nyheter i 2022. Det er disse som nå skal ut på veien. Etter to år med nedstengning gleder vi oss til å endelig møte kundene der ute igjen, sier han.

– Det å kunne presentere et så stort modellspekter med flotte sykler fra Honda som alle kan få prøve, er helt fantastisk!

Honda NT 1000

En nykommer blant årets høydepunkt

Sykkelen mange venter på å få tatt en nærmere titt på er NT1100. Den har fått mye oppmerksomhet siden lanseringen.

– NT1100 er en fantastisk touringsykkel med mange gode funksjoner som; 6,5-tommers TFT-berøringsskjerm, Apple CarPlay®- og Android Auto®-tilkobling. Cruisekontroll, varmehåndtak og integrerte kofferter er standardutstyr. Det er stor respons på de fleste modeller, men dette er nok den som vil få mest oppmerksomhet. 

Les mer om NT1000

Rift om motorsyklene

Honda MC er ikke alene om å oppleve forsinkelser både innen produksjon og transport i år. Når årets Roadshow kommer ut på veien blir det mulig for kundene å få prøvd sykkelen de ønsker og samtidig tatt en rask beslutning om kjøp. For i år gjelder det å være tidlig ute!

– Tilgangen på sykler er en utfordring. Produksjonskapasiteten på fabrikkene er ikke optimal. I tillegg byr forsinkelser knyttet til transport på problemer. Men vi får et bra antall Honda-sykler i år og ser for oss at vi skal kunne tilby markedet godt med sykler. Men det er viktig å være tidlig ute slik at du kan sikre deg drømmesykkelen din!

Se oversikten over sted og tid for årets Roadshow her.

Honda NT 1000

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *