Letter på sløret og viser sin første Kawasaki EV

  • Kawasaki EV
  • Mr Hiroshi Ito, the President of Kawasaki Motors
  • Kawasaki EV
  • Stor oppmerksomhet fra pressen
  • Mr Hiroshi Ito, the President of Kawasaki Motors

Kawasaki EV er foreløpig en prototype, men den japanske produsenten varsler at det kommer flere elektriske modeller.

Intermot-messen i Køln er i gang og Kawasaki mener at denne messen var rett sted for å fortelle konkurrenter og potensielle kunder at de nå også er en del av EL-bølgen. Med de stadig strengere utslippskravene er det snart ingen vei utenom for MC-produsenter som skal levere sykler til Europa. I en pressemelding forteller Managing Director Masaya Tsuruno at det kommer flere elektriske modeller, men at de samtidig ser på muligheter innenfor hydrogen-teknologi og bio-fuel som et karbonnøytralt alternativ. Kawasaki EV er første av tre EV-modeller som snart vil se dagens lys.

– Vi er sterkt motivert og sterkt forpliktet og vil fortsette å gjøre grundig research og utvikling, sier Tsuruno. Han legger også til at konsernet ønsker å ytterlig styrke merkevaren og tilby produkter og service som kunden har behov for. Samtidig som de hele tiden vil søke etter gode veier til å nå et karbonnøytralt alternativ.

På Intermot er det flere produsenter som ønsker å vise at de er med på EV-bølgen Blant annet har Triumph med seg sin modell TE-1 som vi har skrevet om tidligere.

Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *