KTM RC 8C = Ready to Race

  • KTM RC 8C
  • Store vinglets
  • KTM RC 8C
  • Ready to Race
  • KTM RC 8C

Uten skilter og spor i dekkene – kun for banekjøring

KTM RC 8C er ikke en helt ny modell, men 23-modellen er ytterlig optimalisert for å prestere på bane.

Andre generasjon av KTM RC 8C har i tillegg til bedre motoregenskaper også mistet vekt og dermed blitt enda lettere. Denne motorsykkelen er bygget for hånd med High End komponenter, har ytelser i særklasse og leverer etter mottoet Ready To Race.

Les også: KTM med to nye modeller i RC-seirien

RC 8C er bygget opp LC8c-motoren vi finner igjen i flere av KTM sine modeller. 23-modellen har fått sju flere hester og yter nå hele 135 hester ved 11.000 omdreininger per minutt. Maks dreiemoment hentes ut ved 8.250 omdreininger som da måles til 98 Nm. I tillegg har denne helt spesielle motorsykkelen fått ny elektronikk hvor du mer raffinert kan justere Tracktion Control, Throttle Response, Anti Wheelie Control og Engine Brake. Sykkelen leveres originalt med Akrapovik helanlegg i titan som er med på å begrense tørrvekten til 142 kilo.

MC24-7 har ikke fått noe pris på denne herligheten ennå, men billig er den sikkert ikke. Denne modellen leveres neste år ut i kun 200 eksemplar og vil derfor også ha en viss samleverdi for den som ønsker å gå til anskaffelse av en. KTM RC 8C vil få sitt unike serienummer på styrekrona og vil komme fra fabrikken satt opp med slicks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *