KTM + BRABUS = sant

Vi kjenner BRABUS fra styling og tuning av eksklusive biler, og senere båter. Nå begir selskapet seg også inn i MC-markedet.

Siden 1977 har selskapet modifisert eksklusive biler til å bli enda mer luksuriøse og yte enda bedre enn originalene. Modellen de nå har pimpet opp er en KTM SuperDuke R og har fått navnet BRABUS 1300 S. Utseendet er betydelig endret. Den store runde lykten i front og de store luftinntakene på begge sider utgjør et skikkelig rampete uttrykk. Felgene er også helt spesielle og fargekombinasjonene gjør at den skiller seg vesentlig fra originalen. BRABUS 1300 S leveres i to fargekombinasjoner Magma Red og Signature Black. Ønsker du et eksemplar må du nok sitte ved tastaturet når KTM åpner for online salg av disse. For det vil kun bli laget 77 eksemplar av hver fargekombinasjon.

Les flere nyheter her

Effekten og dempere er det det samme som på originalen 140 Nm og 180 hester, men hjul, bremser, og eksosanlegg er vesentlig annerledes enn originalen. Her har BRABUS lagt sin helt spesielle touch. KTM åpner for bestilling av herlighetene mandag 14. februar klokken 15.00 Central European Time (CET)

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *