Kawasaki oppgraderer Z 900 RS

Kawasaki Z 900 RS SE
Kawasaki Z 900 RS SE

Kawasaki har hatt suksess med retromodellen Z 900 RS. Nå kommer den i en SE-versjon som er ytterlig forbedret.

Monoshock demper fra Öhlins bak.

Med inspirasjon fra 70-tallet kommer 22-modellen i fargen Yellow Ball. Fargekombinasjonen er hentet fra modellen Z1 Super Four som ble lansert i 1972. Når det er nevnt er dette på ingen måte en gammeldags motorsykkel. Kawasaki Z 900 RS er fra før en moderne motorsykkel, men SE-versjonen får oppgraderte dempere og bedre bremser. Blant annet en Öhlins S 46 monoshock demper bak som er fullt justerbar, og en forbedret opp-ned gaffel som måler 41 millimeter i diameter. Framdemperen er dessuten gullfarget

Les flere nyheter her

Bremsene er også oppgradert på SE-modellen. Produsenten har valgt Brembo som leverandør, og SE-modellen har fått to bremseskiver foran som måler 300 millimeter i diameter. Disse knipes av to M4.32 kalipere med fire stempler hver seg.

I tillegg til retrolakken har motorsykkelen fått nye felger som er lakkert i gullfarge, og sortlakkerte sidedeksler med RS-logoen i rødt. På denne måten har Kawasaki ivaretatt arven på en respektabel måte. Modellen er mest sannsynlig tilgjengelig fra januar/februar 2022. Modellen lages i et begrenset antall, så dersom du ønsker et ekemsplar bør du kanskje være tidlig ute. Foreløpig vet vi ikke noe om pris.

Bremser fra Brembo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *