Indian Motorcycle øker intensiteten ytterligere med FTR Stealth Grey Special Edition

Uanstrengt kul og svært eksklusiv rett fra fabrikken. Den er designet for internasjonale markeder og vil kun være tilgjengelig i 150 enheter.

Pressemelding: Indian

Indian Motorcycle øker intensiteten ytterligere med presentasjonen av FTR Stealth Grey Special Edition. Den første fabrikkutgaven som er spesielt designet for internasjonale markeder. Stealth Grey er uanstrengt kul og svært eksklusiv med bare 150 enheter tilgjengelig. Med ny råtøff lakk og grafikk designet for å appellere til den internasjonale motorsyklisten som elsker amerikansk arv, ønsker performance og et moderne og skarpt kosmopolitisk utseende på samme tid.

Indian Motorcycle introduserte den første FTR i 2019 med styling inspirert av deres dominerende Flat Track-racer, FTR750. FTR fikk umiddelbart en stor fanskare for sin unike stil, og imponerte under den internasjonale presselanseringen. En sterk V-Twin-motor med høyt turtall og gode kjøreegenskaper, egenskaper som ble ytterligere forbedret for streetperformance i 2022.  Mer raffinert motormapping, optimert fjæringsinnstillinger pluss brattere vinkel på styrekrone, kortere trail og Metzeler Sportec-dekk på 17-tommers felger.

Fra Flat Tracker til gatesykkel

«Fra lanseringen i 2019 har vi sett den globale appellen til FTR som en ekte amerikansk original,» sa Grant Bester Vice President International, Indian Motorcycle. «Fra inkarnasjonen som Flat Trackeren for gata, til 2022-forbedringene som løftet kjøreegenskapene til et nytt nivå, er vi nå stolte av å introdusere FTR Stealth Grey Special Edition. Denne eksklusive fabrikkcustomen, designet av våre internasjonalt bemannede designteam, kombinerer FTRs amerikanske arv og ikoniske silhuett, med dynamisk ytelse på en helt ny måte.»

FTR Stealth Grey gir en overlegen kjøreopplevelse og drar nytte av 92 kW (123 hk) og et dreiemoment på 120 Nm fra sin kraftfulle, sporty 1203cc væskekjølte V-twin-motor.

Nøyaktig og presis håndtering er sikret gjennom en kombinasjon av ProTaper-styre, rakevinkel på 25°, trail på 99,9 mm, fullt justerbar fjæring og 17-tommers støpte felger med Metzeler Sportec-dekk. Radialtmonterte doble Brembo-bremser gir all den bremsekraft man trenger. 

FTR Stealth Grey skal være både komfortabel og praktisk. Derfor har den cruisekontroll, sylinderdeaktivering av bakre sylinder for å minske motorvarmen når motorsykkelen går på tomgang og Indian Motorcycles 4,3-tommers berøringsskjerm, som tilbyr telefonintegrasjon via Bluetooth eller USB og konfigurerbare målere.

Vi tar også med; Akrapovič-eksos, tre kjøremodus, wheelie-kontroll med bakløftdemping, stabilitetskontroll, traction control og corneringABS.

For priser og tilgjengelighet i din region, vennligst kontakt din lokale pressekontakt for Indian Motorcycle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *