Indian Motorcycle flytter til Big Twin Østfold

Frank André Svartdahl, Roger Bellmann og Børge Grefslie ser fram i mot å selge Indian motorsykler fra Big Twins lokaler i Råde.

Indian Motorcycle har vært representert av Spinnin Wheel i Mysen de seneste fire og et halvt årene, men flytter nå til Big Twin i Råde. Jon Grevæg, som eier Spinnin Wheel, har valgt å satse på sin kjernevirksomhet enduro og motocross, og velger derfor å overlevere Indian Motorcycle til Big Twin Østfold. 

Pressemelding Indian Motorcycle

Spinnin Wheel, med Børge Grefslie i spissen, har gjort en fantastisk jobb med Indian Motorcycle i Østfold, hvor man også har en egen Riders Group; IMRG Mavericks. 

Både Børge Grefslie og IMRG Mavericks følger med til Big Twin, hvilket skaper en stor trygghet for alle. Salgssjef, Indian Motorcycle Scandinavia, Stephan Nordström sier at han har vært svært fornøyd og imponert over det fantastiske arbeidet Spinnin Wheel har lagt ned for Indian Motorcycle, men ser nå et stort potensiale i Big Twin der Indian Motorcycle havner i et miljø som passer merket svært godt. 

Jon Grevæg i Spinnin Wheel takker for samarbeidet og leverer stafettpinnen videre til Big Twin som nå skal huse Indian Motorcycles.

One thought on “Indian Motorcycle flytter til Big Twin Østfold

  1. Grom lyd til 2017 Roadmaster

    Hei. Hva kan skaffes av eksosløsninger til 2017 RM. Ikke rake rør, men mer bulder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *