Indian feiret flytting med roadshow

Daglig leder i Big Twin Roger Bellmann.

Da Big Twin AS endelig fikk tilbud om å overta salget av Indian i Viken var de ikke sene om å snu seg rundt for å brette opp ermene. Søndag holdt de åpent hus i lokalene på Råde utenfor Moss.

Tekst og foto: Rolf W. Marthinsen

– Siden vi mistet HD for cirka to år siden har vi vært i dialog med Indian. For tre uker siden fikk vi svaret vi lenge har håpet på. I løpet av tre uker har vi flyttet sykler og utstyr fra Mysen, men er i dag klare for Roadshow her i Råde. Vi har med andre ord hatt det litt travelt den siste tiden, sier daglig leder i Big Twin Roger Bellmann. Roger smiler likevel fra øre til øre, for i dag er det stinn brakke i lokalene som ligger rett ved E6. De to siste årene har de livnært seg på å selge brukte motorsykler, men har hele tiden ønsket å være forhandler av et kjent merke.

Børge Grefslie t.v. sammen med Ingolf Kristiansen som er en svært fornøyd Indian-kunde.

Les også: Indian Motorcycle flytter til Big Twin Østfold

– Vi har sett på flere løsninger, men Indian passer til konseptet vi allerede har. Vi har stor tro på Indian og våres lokaler ligger mer sentralt til. Vi har også vært så heldige å bli totalleverandør av Bullfighter klær, og vi må derfor gjøre en del endringer slik at vi får plass til alt, forklarer Roger.

Ble med på flyttelasset

Med på flyttelasset ble også Børge Grefslie som har solgt Indian fra andre etasje på Spinning Wheel i Mysen de siste årene. Børge kan fortelle at han er svært fornøyd med sin nye arbeidsgiver.

Christer Forså har allerede rukket å prøve en Roadmaster. Han har tatt turen sammen med samboer Anne Torkhildsen, Anne Karin Hammer og flere andre venner.

– Både Spinnin Wheel og Big Twin er fornøyd med overtakelsen. Jon Grævig, som eier Spinning Wheel, har behov for mer plass til kjernevirksomheten som er cross og enduro. Jeg tror også at denne lokaliseringen er bedre for vårt merke og jeg har et svært godt inntrykk av de ansatte her på Big Twin. Dette blir moro, sier Børge Grefslie.

Se videoen vi lagde med Børge Grefslie i fjor

Ønsker Indian velkommen

Selv om det var litt grått og kjølig på formiddagen hadde mange tatt turen for å se og prøve de siste Indian-modellene. Ute på plassen –foran butikken– sto ansatte og flippet burgere, og pølser på grillen og de som hadde tatt turen kunne nyte mat og drikke uten at det kostet dem et øre.

– Jeg har vært ute og prøvekjørt Roadmasteren. En fantastisk motorsykkel, men jeg ville savnet revers, slik jeg har på den sykkelen jeg har i dag. Jeg er ikke så veldig lang, og med en såpass tung sykkel ville jeg fått en utfordring uten revers, sier Christer Forså som er en av de som har tatt turen til Råde denne søndagen. Sammen med venner har de tatt turen til Råde for å hygge seg med likesinnede og se litt på hva Big Twin har å by på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *