– Hva med oppfriskningskurs i vakre Telemark-omgivelser?

Fremdeles plasser igjen

Siste helgen i mai arrangerer Straand Hotel i Vrådal oppfriskningskurs på flystripa i Fyresdal.

Tekst og foto: Rolf W. Marthinsen

Midt i hjerte av vakre Telemark, på den flotteste tiden av året, kan du i år få en helg med herlig MC-kjøring og fokus på egen utvikling, på egen motorsykkel. Kurset er nesten gratis. Kun 400 kroner per deltaker for en hel dag med erfarne instruktører fra blant annet Førerutvikling.no og NAF MC. På vei til og fra kurset kan du nyte vakre svingete Telemark-veier. Avstanden til Fyresdal kan for enkelte være lang, men veien dit byr til gjengjeld på svingete og fine kurver i fantastiske omgivelser. Det føles derfor naturlig å legge inn et opphold for å senke skuldrene på Straand Hotel i Vrådal som tilbyr gode senger og utmerket bevertning.

Bestill kurs og overnatting her

Lørdag morgen samles de som overnatter på hotellet og kjører samlet på herlige svingete veier opp til flystripa i Fyresdal, hvor erfarne instruktører tar deg i mot for å gjøre deg tryggere på din egen motorsykkel. Ønsker du ikke å overnatte på hotellet kan du likevel være med på kurset.

Historiske Straand Hotel i Vrådal jobber kontinuerlig med innovasjon og produktutvikling for motorsyklister og gjester med interesse for classic-car og sykkel. Nytt av året er derfor dette arrangement med fokus på førerutvikling i tett samarbeid med de beste forsknings og førerutviklingsmiljøene vi har i Norge. Helgen 27. til 29. mai blir det derfor et førerutviklingsprogram for motorsyklister som vil lære mer på Straand, hvor hoveddelen av kjøringen på lørdag foregår på flystripa i Fyresdal.

Trond Olsen (t.v) foran Straand Hotel sammen med Terje Bredal som øvelseskjører med sjette generasjon i Straand-familien Sara Straand.

Erfarne instruktører

Instruktørene som skal ta vare på deg under kurset er blant de beste i landet.

– Vi bygger på det beste fra de mangeårige trafikksikkerhetsdagene på Geiteryggen og setter dette sammen med førerutvikling, nasjonalt trafikkforskermiljø og fokus på kjøreopplevelser, samt veiene i regionen. Hensikten er å skape gode kjøreopplevelser og økt ferdighetsnivå gjennom trening og førerutvikling, sier koordinator Trond Olsen som også er ansvarlig for Straand-treffet som arrangeres hvert år i slutten av september. Har du ikke bestilt plass ennå kan du gjøre det her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *