Hva kan vi gjøre for å påvirke statistikken?

Fra førerutviklingskurset på flystripa i Fyresdal i mai. Foto: Rolf W. Marthinsen

Bli med på spørreundersøkelse!

Denne uken arrangeres Arendalsuka, og ett av mange temaer som skal debateres er den ubehagelige ulykkesstatistikken vi har i år.

Statens Vegvesen utfører årlig dybdeanalyser av alvorlige ulykker og jobber kontinuerlig med tiltak for å få ned antall drepte og skadde på motorsykkel. I år er dessverre statistikken ikke på vår side og vi har ingen å miste. Vi har alle et selvstendig ansvar for eget og andres liv, og i denne forbindelse har MC24-7 laget en liten brukerundersøkelse. Vi ønsker svar på om du og dine kjørevenner tar egne grep for å redusere antall ulykker. Spørreundersøkelsen har ni spørsmål og vil ikke ta lang tid å gjennomføre. Vi ønsker oss mange svar for å danne oss et bilde over hva du og jeg gjør for å hindre alvorlige konsekvenser.

De fleste norske motorsyklister er ansvarlige og gjør mye for å unngå ulykker med motorsykkel, men også bransjen tar dette temaet på alvor. I kveld stiller MC-bransjen og politikere opp til debatt i samferdselsteltet og denne debatten kan du følge via denne linken.

Les også: MC-bransjen klare for Arendalsuka

Red.

Arkivbilde fra 1. mai-kortesjen på Sundvollen i år. Foto: Rolf W. Marthinsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *