FAAB.MC etablerer nettbutikk med kjøreklær for damer

Pressemelding: FAAB.MC

Elise Sofie Høyland og May Karin Hansen Braut åpner egen nettbutikk med fokus på kvinner på motorsykkel. Bakgrunnen for etableringen var at vi begge fikk førerkort klasse A. 
– Vi ønsket å kjøpe kjøreklær som vi følte oss feminine og fresh i. Men det var vanskelig å finne klær som passet fasong, var tøffe og behagelige på. Vi fant litt her og litt der, men det var vanskelig med tanke på størrelser. Vi synes det var dårlig utvalg for feminine former.

Vi snakket sammen om hva vi likte og hva vi savnet. Det var da første tanken om egen butikk kom på banen. Vi starter med å fremme aktører som allerede er på markedet. Men har en drøm om å en dag få til eget merke. Vi ønsker å samle gode, sikre og feminine kjøreklær på en plass. 
Ønsker å lage en nisje, et miljø for kvinner på motorsykkel, enten man kjører selv eller sitter på. Du skal kunne gå inn på vår nettside å bli inspirert og engasjert.
Her vil du finne sikre kjøreklær i god kvalitet. 

Det første året blir fokuset å komme ut på markedet, bygge opp nettbutikken og promotere oss. Vi vil bygge opp butikken gradvis med både varelager og nettverk. Vi har planer om å være tilstede på messer, og mc-treff. Det vil også komme pop-up butikk som vi vil fortelle mer om på vår Facebook og Instagram konto. Har allerede i gang flere prosjekter.

Vi har begge erfaring fra butikk og salg, og er opptatt av god service for kunden. Det er vanskelig med størrelser i dagens kjøreklær. Så her håper vi å guide så godt vi kan. Noen merker er bedre med dette enn andre, og er tilpasset feminine former. En av disse er Motogirl, som er laget for og av kvinner.
De fører blant annet bukser i petit, regular og tall. 

Shima er også et merke som har satset på kvinnelige kjøreklær og har gode tilpasningsløsninger på klærne. Begge disse fokuserer på sikkerhet og passform, og er merker vi skal selge i nettbutikken.
Håper også andre samarbeidspartnere kommer på banen og blir lansert etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *