Endelig på vei med stø kurs mot Nordkapp

Jan Harry og Motorsykkelen han skal kjøre til Nordkapp med.

Klokken 08.00 i dag kom han seg endelig av gårde. I løpet av seks dager skal Jan Harry Svendsen i NAF MC kjøre strekningen Oslo – Nordkapp på en Honda Monkey. Turen er en promotering av et nytt medlemskap kun for motorsyklister.

Tekst: Rolf W. Marthinsen, foto: NAF

Jan Harry Svendsen som er produkteier i NAF MC skal i løpet av seks dager kjøre fra hovedstaden til Nordkapp på en Honda Monkey 125. Sammen med NAF direktør Stig Skjøstad på sin BMW 1200 GSA og Per Roger Lauritzen som er NAF Veibok-redaktør (i bobil) skal de tilbakelegge over 2000 kilometer før de endelig står på Nordkapp-platået. På vei ut av Oslo fikk trioen følge av noen andre motorsyklister fra NAF MC Oslo og NAF MC Romerike, og et par eldre uniformerte NAF-biler.


NAF har alltid vært synonymt med trygghet. Gjennom veihjelp og en rekke andre medlemsfordeler hjelper NAF bilister vel frem. Nå er. Tiden kommet for å gi oss motorsyklister den samme servicen. Planen for denne ferden er blant annet å promotere NAFs et eget medlemskap spesielt tilpasset motorsyklister som ikke har bilmedlemskap i NAF fra før, men som kun ønsker et rent MC-medlemskap. 

– Vi er veldig stolte over å endelig kunne få lov til å fortelle mer om NAFs nye medlemskap spesielt tilpasset motorsyklister. For første gang siden NAF ble stiftet er det nå mulig å bli NAF-medlem uten å ha et bilmedlemskap i bunn. Det vi lanserer er et helt spesielt medlemskap for motorsyklister i NAF, sier Jan Harry Svendsen som er produkteier for MC i NAF. 

Medlemskapet vil være åpent for alle og det inkluderer alle fordelene man finner i et ordinært NAF-medlemskap. Forskjellen er at dette medlemskapet er rettet mot de mange MC-entusiastene landet over.

Oppdateringer underveis

Jan Harry har lovet at han skal sende oppdateringer underveis og vi vil legge disse ut etterhvert her på MC24-7. Foreløpig ser værutsiktene veldig bra ut og har de flaks slipper de unna regnvær om ikke hele, men i hvert fall store deler av turen. Vi gleder oss over nytt medlemskap og promoteringen, og venter spent på å lese Jan Harrys reisebrev fra turen. Planen i dag er overnatting på Røros. God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *