– Endelig kan vi samles igjen

God oppslutning på Speeddagen

Mange tok turen til Speed i Sandefjord på lørdag.

Etter to år, og en ytterlig utsettelse på to uker, ble det endelig en mulighet til å avholde Speeddagen på Pinsle i Sandefjord.

Dette er dagen hvor mange henter ut sin motorsykkel fra vinterlagring eller for å benytte seg av gode tilbud i butikken. Noen kommer også bare for å titte og ta en prat med likesinnende.

Tekst og foto: Rolf W. Marthinsen

Terje Bredal og Thor Liverød var svært fornøyd med oppmøtet på Speed-dagen.

Etter to år med pandemi virker det som behovet for å samles er større enn noen gang. Speeddagen skulle egentlig feires 9. april, men også det skulle vise seg å være vanskelig. I forkant av fastsatte dato ble staben hos Speed Motorcenter rammet av Covid og med mye sykdom måtte de rett og slett utsette denne dagen, men i dag kunne de ansatte på Speed endelig ønske velkommen i finværet.

Speeddagen utsatt til 23. april

– Vi er veldig fornøyd med å endelig kunne samles igjen. Mange har tatt turen og det ser ut som alle koser seg. Det har gått hardt utover vaflene, men vi har ennå litt røre igjen. Forhandlerne som er her skryter også av opplegget og da må vi vel kunne si oss fornøyde, sier daglig leder på Speed Motorcenter Thor Liverød. Sammen med eier Terje Bredal gliser de fra øre til øre og forsikrer at Speeddagen heretter skal avholdes siste helgen i april hvert år fremover.

Værgudene viste seg fra sin beste side og på plassen var det tett i tett med motorsykler. Det er vanskelig å fastslå hvor mange mennesker som hadde tatt turen, men da undertegnede kom sto det sykler parkert også langs veien utenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *