Elektriske Energica kan nå kjøpes i Bergen

Energica Eva Ribelle tricolor

Etter flere år uten norske forhandlere er PM Motor foreløpig eneste leverandør i Norge av elektriske motorsykler fra italienske produsenten Energica.

De italienske motorsyklene blir sett på som de råeste elektriske motorsyklene. Nå er PM Motor spent på mottakelsen hos sine potensielle kunder.

– Heeelt elektrisk (les blogginnlegget fra vår prøvekjøring i Milano i november)

Energica har siden 2018 vært den eneste leverandøren av motorsykler til Moto E, og har dermed utviklet sine motorsykler til å bli lettere og sprekere enn tidligere modeller. Energicas motorsykler har lang rekkevidde og hurtiglading.

Daglig leder Per Morten Nygård og salgsansvarlig Mark Pettit med de nye demosyklene fra Energica.

– Vår bransje vil trolig også bli fossilfri og vi må derfor henge med i utviklingen, og er glade for at vi har fått agentur på Energica, forteller Per Morten Nygård, daglig leder i PM Motor. Motorsyklene kom til Bergen forrige uke og står nå utstilt i butikken i Kolstien.

– Vi har mange kunder som er nysgjerrige på de elektriske motorsyklene. Flere sier at dette er fremtiden. Det blir spennende å se om våre kunder er klar for en mer miljøvennlig hverdag allerede nå, sier Nygård.

Energica produserer foreløpig tre modeller; Ego, Eva Ribelle og EsseEsse9. Motorsyklene har en rå EL-motor med et dreiemoment på 210 Nm og komponenter valgt fra øverste hylle. PM motor har foreløpig tatt inn to modeller som demosykler.

Inntil 25.000 kroner i støtte

Med nytt agentur for PM Motor ble nyheten om at Enova gir inntil 25 000 kroner i støtte til kjøp av elektriske motorsykler godt mottatt. Det vil trolig gjøre at flere bestemmer seg raskere for å gå over til utslippsfrie motorsykler.

Energica motorsykler blir laget i den italienske «Motordalen» Modena. Les mer om de ulike modellene her: www.energiciamotor.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *