Ducati Monster SP – lett og enda mer leken

Ducat Monster kom i fjor som et friskt pust fra Italia og nå kommer Monster SP som 23-modell. Lett og enda mer spekket enn tidligere.

Vi testet nye Monster i fjor å ble svært begeistret for denne lette og lekne motorsykkelen. SP versjonen har enda bedre dempere, bremser og er slanket hele to kilo.

originalt eksosanlegg fra Termignoni
SP-versjonen kommer med originalt eksosanlegg fra Termignoni.

Demperne er levert av Ölins og er 0. 6 kilo lettere enn de som er montert på Monster +. Disse demperne vil optimere kjøreegenskapene ytterlig, og vil trolig komme til rette for hardt bruk på bane. Bremsene er også nye og lettere, med flere deler som er byttet ut med deler i aluminium. Bremsene som er montert på denne modellen er Brembo Stylema. Foran har SP-en fått to nye skiver som måler 320 millimeter og to kalipere med fire stempler hver. Bremsene sammen med de nye demperne –og ny styredemper– spisser kjøreegenskapene ytterlig og vil bidra til enda mer presisjon i kjøringen.

Originalt kommer Monster SP med lovlig effektanlegg fra Termignoni. Eksosanlegget er lettere og skal gi en litt annen lyd. Sadelen er delikat rød og passasjersetet har fått et delikat rødt cover og sidepaneler med inskripsjonen Monster SP. Logoen på tanken er dessuten inspirert av Panigale-modellene. Sp-modellen skal også kunne skaffes i en A2-versjon.

Pris: 220.900.-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *