Ducati feirer 100.000 solgte Srcamblere

Ducati Scrambler

Det er 60 år siden Ducati begynte å produsere modellen Scrambler. Den gang var det enkle sykler med små motorer og sterke farger.

I 1962 startet den italienske produsenten produksjon av Scramblere med 250 og 350 motorer, men etter noen år var det slutt for modellen Scrambler. Etter mange år uten hentet Ducati igjen de gamle tegningene og utviklet en moderne utgave. I 2015 lanserte Ducati en retroversjon av Scrambleren og siden har salget gått såpass bra at de når har solgt over 100.000 Scramblere. Siden 2015 har Ducati hvert år kommet med nye og fargerike versjoner med motorstørrelser på 803 ccm og 1100 ccm. I dag kan du velge mellom åtte ulike modeller. Fem med den lille motoren og tre med den store.

Les også:Test Ducatis Scrambler Urban Motard

Limited edition sorlbriller.

For å feire jubileet og salget har produsenten, sammen med Carrera Eyewear, laget matchende solbriller til dedikerte eiere av Scrambler, men de som er interessert må trolig være kjapt ute. For spesialutgaven av disse solbrillene blir ikke produsert mer enn i 60 eksemplar. Brillene har Ducati Scrambler logo og 60th. anniversery inngravert. De spesielle brillene slippes for salg den 1.oktober.

Historien på museum

På Ducati-museet i Bologna kan du nå få et dypere innblikk i Scrambler-historien. Museet har nå fått en ny avdeling som viser historien bak -og om Ducati Scrambler.

Ducati Scrambler på museum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *