Ducati Desert Sled Fasthouse limited edition

Skal du sikre deg et eksemplar av Ducati Desert Sled Fasthouse vil vi tro du må være tidlig ute. Modellen vil kun bli solgt i 800 eksemplar verden over.

– Vi har bestilt to eksemplar, men foreløpig er det vi usikker på hvor om vi får det vi har bestilt. Ingen er forhåndssolgt siden nyheten akkurat er sluppet, sier Anders Breiseth som er daglig leder på Løvaas Motor i Holmestrand.

Fargekombinasjonen Sort, rød og sølv metallic
Fargekombinasjonen Sort, rød og sølv metallic kler denne modellen

I 2020 vant Jordan Graham i Holigan-klassen i Mint 400 med en Ducati Derset Sled. Mint 400 er et gammelt og prestisjefylt offroad-race i USA. Fjorårets seier resulterte i et samarbeid mellom Ducati og den amerikanske klesprodusenten Fasthouse, og sammen har de laget Desert Sled Fasthouse. Vi liker det vi ser. Fargekombinasjonen sort, rød og sølv er tiltalende og gir denne motorsykkelen et -akkurat passe- rampete utseende.

Les flere nyheter her

Også denne modellen skyves framover av den samme L-tvin-motoren på 803 klikk vi kjenner fra tidligere. Den høye framskjermen og de grove dekkene vitner om at dette er en sykkel som kan tas med på løst og ujevnt underlag. Demperne fra Kayaba har en vandring på 200 millimeter, og foran finner vi et 19 tommer stort forhjul. Bak finner vi en 17 tommers felg og produsenten har valgt å utstyre Fasthouse-modellen med Prielli Scorpion STR dekk som ser bra ut, men som er også fullt brukelig også på løst underlag.

Bakkeklaringen er foreløpig ukjent, men under motoren har Ducati utstyrt denne modellen med et beskyttelsesdeksel i aluminium. Den er også utstyrt med eikefelger, beskyttelse foran frontlykten og offroad fothvilere hvor du kan fjerne gummien for å få bedre feste.

Ducati Desert Sled Casthouse I sitt rette element.
Ducati Desert Sled Casthouse I sitt rette element.

Førerposisjonen er endret. Sadelen har non-slip coating som gjør at føreren ikke sklir. Setehøyden er på 86 centimeter som ikker er veldig høyt. Styret er bredt og høyt som innbyr til aktiv kjøring.

Scrambler handler mye om utseende og Ducati har fått en stor Scrambler-familie etter hvert. Fasthouse er en velkjent klesmerke for motorsyklister, spesielt i USA, og har derfor laget en helt ny kolleksjon med matchende kjøreklær til denne modellen.

Video fra verdenspremieren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *