BRABUS avduket hos Mrexx i Drammen

Framskejrmen er en av mange deler som er erstatte med karbon.

14. februar ble 154 eksemplar av KTM BRABUS 1300 R solgt world wide i løpet av et par minutter. I skrivende stund står det et eksemplar av den sorte versjonen hos Mrexx i Drammen.

BRABUS er kjent for å style eksklusive biler og nå har de bygget om 154 KTM SuperDuke-sykler, og gitt de navnet BRABUS 1300 R. 77 røde og 77 sorte individ er nå spredt rundt om i hele verden. Enn så lenge kan du sikre deg denne fantastiske motorsykkelen her i Norge.

Les også: KTM + BRABUS = sant

Motorsykkelen har fått en total makeover hvor mange deler av plast er erstattet med deler i karbon. Fronten er helt ny. Den store runde hovedlampen og de brede luftinntakene på sidene gjør at sykkelen skiller seg vesentlig fra originalen. De sorte detaljene tar seg godt ut, og med det spesielle røde setet vekker den umiddelbart interesse dersom du skulle går forbi. Går man sykkelen nærmere etter i sømmene finner vi nye fotpinner, ny gir -og bremse pedal, bar-end speil, annerledes eksosanlegg og mye mer.

Eksemplaret som står i butikken i Drammen ble offisielt avduket torsdag 16. juni. Nå står den og skinner i butikken og klar for salg om du skulle være interessert, men noen billig fornøyelse er det kanskje ikke. Ønsker du å kjøpe sykkelen må du bla opp 530.000 blanke kroner dersom du skal ha denne herligheten i samlingen din. Ytelsen er den samme som en SuperDuke, men utseendemessig skiller den seg vesentlig fra originalen og det meste andre vi finner på det norske markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *