Alt klart for Straand Treffet 2022

– Velkommen til å prøve ny MC

Denne gjengen ønsker vel møtt til årets begivenhet. Fra venstre: Vibeke Gorder, Trond Olsen, Lars Arne Straand og Torben Holm.

– Alt er nå klart for Straand Treffet 2022. Mer enn 60 motorsykler, 15 forhandlere og importører stiller ut sine nye modeller for prøvekjøring helgen 16. – 18. september. Det er 5. gang Straand Treffet gjennomføres med fokus på et faglig program med foredrag fredag kveld, prøvekjøring og prisutdelinger på lørdag og søndag.

Pressemelding: Strand-treffet

Straand Treffet byr også på spennende undeholding på ettermiddag/kveld.

Mer enn 60 sykler, 15 forhandlere og importører stiller ut modeller for prøvekjøring

Det er forventet mellom 1.500 og 2.000 motorsyklister innom i løpet av Straand Treffet helgen i år. 
– I år vil vi også ha et faglig program med fokus på førerutvikling som viktigste tema. Det er naturlig når vi vet at arbeidet med å nå målene i Nullvisjon står så sentral hos alle de viktige motorsykkelorganisasjonene, hos Statens Vegvesen og hos Politiet, sier Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet. Utstillingsområdet er utvidet i år for å få ytterligere plass til utstillere.

– Straand Treffet ble første gang gjennomført i 2018 og har siden utviklet seg til å bli landets største MC-arrangement med fokus på å vise frem nye moderne MC-modeller. I år ser det ut til at vi får besøk av mer enn 15 forhandlere og importører. Disse har med over 60 motorsykler som det er mulig å prøve gjennom helgen, sier Trond Olsen. Fredag starter vi kl. 17.00 med sosialt, deretter faglig foredrag frem til 20.00 før middag. Så blir det prøvekjøring og faglige innlegg på treff-plassen utenfor hotellet på lørdag og søndag. Videre blir det lagt opp til Hubriding.no kjøring i løpet av helgen. Både samlet og individuelt for MC-entusiaster som besøker treffet.

– En rekke aktører vil også komme med sine busser og lastebiler. Blant annet har KTM, Harley Davidson og BMW varslet at de kommer med sine merketrailere, sier Trond Olsen. I henhold til vår oversikt ser det pr. dato ut at disse merkene vil bli representert på årets Straand Treff. Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, Indian, Royal Enfield og Yamaha. 

Tradisjonen tro pleier det å deles ut noen priser under treffet. Her et bilde fra Straand Treffet 2021.

– Vi gleder oss til årets Straand-Treff. Gjester som trenger overnatting kan bo på hotell, på hytter, i leiligheter, bli kjent rom sammen med andre eller i telt på området nedenfor hotellet. Når det blir fullt hos oss er det en rekke overnattingsmuligheter ikke langt fra Vrådal som vi kan anbefale, så her er det bare å ta kontakt, sier Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel.

Hotelldirektør Lars Arne Straand og treffgeneral Trond Olsen gleder seg til helgen 16. – 18. september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *