– Vi er i Portugal og kjører grus

Denne uken er vi sammen med Ride Nordic og kjører grus på Algarvekysten i Portugal.

Det er hektiske dager og siden redaksjonen ikke er så stor ennå blir det ikke så mange nyheter denne uken. I skrivende stund er vi kommet inn på hotellet etter første dag på grus og det er ikke lenge til taxi-en kommer for å ta oss med ned til Carveiro fo å se på solnedgangen og spise middag. Jeg kom ned på lørdag, og søndag ble det en fin tur på asfaltveier. Mandag var det gruskurs og i dag har vi hatt en blandet kjøring med litt asfalt og litt grus.

Dessverre er dagene her nede rimelig tettpakket og det blir ikke så mye tid til annet enn å kjøre og være sosial med de som er med i reisefølget, men jeg lover at vi skal lage en mer utfyllende raportasje når turen er ferdig. Det er flest svensker med på denne turen, men vi er også tre nordmenn og to representanter fra Finland. Det er varierende gruskunnskunnskap blant deltakerne, men Ride Nordic stiller med svært kompetente instruktører, og dette er et virkelig bra opplegg.

Turen her i Portugal ender på lørdag og neste uke reiser jeg til Milano for å dekke nyheter fra EICMA messen. Der får vi trolig med oss de siste nyhetene fra MC-produsentene, så stay tuned! Hvis jeg finner tid til det blogger jeg mer om turen her fra Portugal de neste dagene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *