Straand-treffet er godt i gang

Med over 60 demosykler til prøvekjøring og guidede HUB-riding turer yrer det av liv i Vrådal i dag.

Et helt lam stekes og er snart ferdig til servering.

Det durer fra motorsykler og det summer fra gode samtaler ute på plassen foran Straand hotell. Forhandlerne er travelt opptatt med administrere prøvekjøringer og de fleste demosyklene står ikke lenge stille av gangen. Det er vanskelig å anslå hvor mange besøkende det befinner seg på området akkurat nå, men det er snakk om flere hundre som allerede har kommet.

Treffet ble offisielt åpnet i går med et faglig innhold i den store konferansesalen på hotellet med et faglig spennende program. Vi fikk høre om kjøreteknikk av Tore Johannessen som blant annet er rådgiver for Trafikkforum og kjørelærer. Vi fikk et glimrende foredrag av Runa Grydeland som har besøkt alle ytterpunktene i Norge i løpet av sommeren, og vi fikk vite om et nytt prosjekt Rebels & Classics i regi av Peter Ozsvat Carlsson.

Les mer om Runas tur alene i Norge her

Utover ettermiddagen skjer det spennende ting ute på plassen. Snart vil vi få høre om Henning Dyrkolbotn som har mange spennende tanker om kunst og motorsykkel. Etter dette vil det bli en prisutdeling og det hele lammet som grilles ute på plassen er snart ferdig.

Runa Grydeland forteller om sin tur i Norge denne sommeren.
Runa Grydeland forteller om hvordan det var være fersk motorsyklist alene på tur i Norge en hel måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *