– Se hva jeg har lånt denne helgen

– Ja, du gjettet riktig. Jeg har lånt nye Suzuki Hayabusa denne helgen. Huff så leit!

Visst ser den bra ut.

Helt på tampen av arbeidsdagen i dag sender Torgeir på Monsterbike en mail om at Hayabusa-en plutselig er ledig denne helgen likevel. Jeg hadde sett for meg at jeg skulle teste denne på tirsdag, men ble ikke veldig lei meg når denne superbike-en var ledig hele helgen. Yr melder om fint vær i kveld og på lørdag, og da blir det vel tivoli denne helgen også.

Les om testene våre her

På Hayabusa setter man seg på for første gang med en viss ærefrykt. Man kan vel kanskje si at Hayabusa var en av de modellene som var med å revolusjonere superbikes. Den første serieproduserte motorsykkelen med en toppfart på over 300 kilometer i timen. Nå er tredje generasjon her, og for en motorsykkel.

Jeg lurer på om denne modellen har tålt tidens tann. Mye tyder på det. Lyden av den nydelige rekkefireren er ikke til å ta feil av. Selv med Euro 5-tilpasninger er lyden fremdeles karakteristisk.

Førsteinntrykket er veldig bra. Man sitter som forventet og den oppfører seg som forventet. Det eneste kjipe med denne motorsykkelen er at den er mer enn klar for en skikkelig dans.

Foreløpig har jeg ikke kjørt mange kilometerne, men på motorvei summer den rolig og jeg ligger og flyter fint på fartsvinden. På svingete veier legger den seg villig ned på den minste kommando.

Demo-sykkelen som jeg har fått låne av Monsterbike i Drammen har gått ca 4000 kilometer og dekkene ser enda ut til å gjøre en god jobb. Svingene går som en lek og med så aktiv kjørestilling er det lett å bli revet med. Dette er jeg sikker på blir en morsom helg.

Test av denne motorsykkelen publiserer vi mot slutten av neste uke, og vil være tilgjengelig for abonnenter.

God helg!

Rolf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *