Rimelig våt tredje etappe

To par hansker til tørk.
To par gjennomvåte hansker til tørk i vinduskarmen på herberget.
Litt kaos når alt skal pakkes ut på et litet rom.
Litt kaos når det er mye som er vått

I går var det litt krevrende å komme i gang. Støvlene var gjennpmvåte etter forrige dags elvekryssing og regnet lavet ned i det jeg skulle ta på meg hjelmen, men videre skal jeg jo. Den første delen av dagen foregikk på TET på ganske fine grusveier, men regnværet sørget for mange vanndammer og et rimelig sleipt føre. Skogene her oppe er fine og etter hvert lysnet det litt. Siden jeg kjører alene tar jeg det litt med ro, spesielt når underlaget er sleipt.

Ved en gapahuk langs veien traff jeg endelig en TET-motorsyklist, den første så langt. Han var fra Tyskland og dette var hans første motorsykkeltur på grusveier noen sinne. Snakk om å ha baller! Han hadde kjørt svenste TET fra Skåne og hadde ingen andre planer enn at han skulle fortsette en stund til. Jeg tok en kopp kaffe sammen med han, men da jeg skulle fortsette åpnet himmelen seg igjen. Planen var å kjøre til Lycksäle og derfra til Umeå, men siden regnet ikke ville gi seg tok jeg en transportetappe mot Umeå. I natt overnattet jeg på Snibbens herberge litt nord for Sundsvall. Jeg har cirka 20 mil igjen til Umeå og relativt god tid siden båten ikke går før klokken 19.00 i kveld.

Det ble lite fotografering og lite filming i går. Litt sliten fra dagen i forveien og været var mild sagt ugjestmildt. I dag regner jeg med at det blir andre boller. Støvlene er fremdeles våte etter elvekryssingen og hanskene er nesten tørre. Det var heller ikke så ille å få seg en dusj etter flere dager på veien. Snart pakker jeg sykkelen og fortsetter mot Umeå.

Rolf

2 thoughts on “Rimelig våt tredje etappe

  1. Kjempekjekt å lese dine reportasjer 😃👍👍👍 Meget glad jeg fant din/denne mc siden nettet😊
    Jeg må til Sverige å kjøre tet en dag, forhåpentligvis neste år 🤞

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *