Ladeselskapet Mer vil sponse meg med strøm

Som tidligere nevnt jobber jeg med å planlegge en tur fra Lindesnes til Nordkapp på elektrisk motorsykkel. Jeg har fått et muntlig ja fra ladeselskapet «Mer» (tidligere grønn kontakt) om at de vil spandere lading fra sine ladestasjoner underveis. Herlig!

Denne turen har flere formål. Den første august 2021 lanserer jeg et helt nytt digitalt MC-konsept direkte fra Nordkapp-platået. Underveis skal jeg snakke med mennesker og besøke spennende steder for å lage en videoserie som skal publiseres på YouTube til høsten. Her er det bara å glede seg. 

Les flere blogginnlegg her

Motorsykkelen jeg skal kjøre. Zero SR/S Premium.

Jeg jobber opp mot flere sponsorer og håper jeg kan få litt hjelp til overnatting også, slik at det ikke blir så dyrt. Jeg leter også etter video-fotografer som kan møte meg underveis og gjøre opptak av meg kjørende på på denne elektriske motorsykkelen. Vet du om noen eller er god til å filme selv. Ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *