Ikke alt går bestandig som planlagt

Det er tidkrevende og kostbart å produsere tester og god kvalitetsjournalistikk, og det går ikke alltid slik man hadde tenkt.

Jon Kasbu i arbeid og solen skinner igjen.
Jon har alltid et smil på lager.

Heldigvis fikk vi låne nye Suzuki GSX-S 1000 hele helgen. For i går, da vi skulle ut og fotografere og filme, åpnet slusene seg. Tanken var at jeg skulle kjøre med lett bekledning på grunn av bildene og bare minutter etter jeg satte nøkkelen i tenningen begynte det å dryppe. Ikke lenge etter bøttet det ned. Jeg savnet raskt Gore Tex-dressen og etter noen minutter var jeg gjennomvåt, men sånn er det nå en gang. Man må ofre litt for å vinne.

Du kan les våre tester her

Når man har planlagt en oppgave vil en jo gjerne fullføre. Heldigvis er vår tryllekunstner av en fotograf Jon Klasbu utrolig fleksibel. Han bryr seg ikke om det er kveld eller helg. Han bretter opp ermene og med et smil sier han alltid ja. I tillegg til at han er fleksibel er Jon en flink og svært kreativ fotograf. Når man har kjørt en del tester kan man lett falle for fristelsen å gjøre ting slik man har gjort tidligere. Jon har alltid et forslag til hvordan vi kan få enda bedre bilder.

Denne gang ville vi filme og fotografere fra en bil under kjøring. Dette er ikke noe lett oppgave og da må man også ha med sjåfør. Selv om vi ikke fikk det til på fredag fikk vi nok en mulighet i dag. Og i dag satt bildene som et skudd.

Vi har lånt denne motorsykkelen av importør Erling Sande i Drammen, og for en motorsykkel. Denne er virkelig morsom å kjøre, og vi har virkelig tro på at denne kan selge bra i tiden som kommer.

Du som leser dette skjønner sikkert at det koster litt å produsere godt stoff, og jeg håper du og dine MC-venner tegner et abonnement slik at du kan få tilgang til alt innhold. For vi har nemlig mye godt stoff å by på. Jo flere abonnenter vi får, jo mer spennende innhold lover jeg at vi skal lage til deg og vennen dine.

Ellers får dere som leser denne bloggen ha en fortsatt fin helg, og følger du med på www.mc-24-7.no kommer test av Suzuki GSX-S 1000 om ikke alt for lenge.

Rolf

Tross regnværet fikk Jon et bar gode bilder på fredag, men de beste har vi spart til testen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *