I morgen åpner EICMA for pressen

Etter en hektisk uke med gruskjøring i Portugal befinner MC24-7 seg i Milano og venter på at dørene til MC-messen EICMA åpner.

Været er ikke strålende, men Milano har likevel noen severdigheter å by på.

Fra solfylte Portugal til regn og 10 grader i Milano, men det kunne definitivt vært verre. I dag har jeg hatt anledning til å være turist i påvente av at messen åpner. EICMA åpner ikke for almenheten før på onsdag, men i morgen får altså pressen adgang til messen som regnes for Europas viktigste.

Les flere blogginnlegg her

Nå har det seg dessverre slik at flere av de store aktørene ikke vil være til stede på messen. Årsakene til det er flere. Covid er sikkert en av grunnene, men BMW skrev i en pressemelding i fjor at deres digitale markedsføring vil i fremtiden erstatte tilstedeværelse på EICMA, og det er jo litt trist for de som ønsker å ta turen til Milano for å se de siste nyhetene.

Jeg har i hvert fall tatt turen likevel for å gi deg som leser nyheter herfra, og det blir spennende å se hva messen kan by på. Selv om flere av motorsykkelprodusentene ikke vil være til stede vil mange utstyrsleverandører, klesprodusenter og turoperatører være til stede.

Rolf

Selfie fra siste dag av grusturen med Ride Nordic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *