I dag starter årets vakreste eventyr

Snart klar for Trans Euro Trail Sverige og Finland
Endelig er dagen kommet og jeg er mer enn klar for å starte opp 690-en.
Snart pakket og klar for årets vakreste eventyr
Snart pakket og klar.

I skrivende stund holder jeg på med de aller siste forberedelsene før turen gjennom svenske og finske skoger. Årets tur alene skal kjøres på Trans Euro Trail-ruter (TET) i de to nabolandene. I dag fyrer jeg opp 690-en og setter kurs for Charlottenberg i Sverige hvor jeg begynner å følge det første TET-sporet på vei nordover. Jeg har planlagt turen lenge og gleder meg virkelig til å komme meg på hjula. Jeg måtte ta et lite avbrekk i pakkingen for å skrive dette blogginnlegget, og det vil si at innlegget ikke blir særlig langt. Overnattingene skal stort sett foregå utendørs i hengekøye. Det vil si at bloggen ikke blir oppdatert daglig, men så snart jeg har tid og grei internettforbindelse skal jeg oppdatere deg som leser på turen. Som tidligere skrevet er jeg utstyrt med en nødpeilesender som også sporer mine bevegelser hvert ti-ende minutt. Jeg håper du vil klikke deg inn på linken og følge med.

Følg meg også på Instagram og Facebook. Her blir det dalige oppdateringer og muligens en direktesending eller flere.

Mine SOME-kanaler: Facebook, Instagram

Du lurer kanskje på hvordan man pakker til en slik tur. Jeg prøver og pakke minst mulig og gjør et verdig forsøk i å legge ting jeg strengt talt ikke behøver hjemme. Jeg prøver også å se om tingene jeg har med kan dekke flere enn ett behov. Jeg har med vaskepulver til å vaske klær og her kan du se hva jeg skal ha med:

Min pakkeliste for grustur

 • Telt/hengekøye
 • Liggeunderlag 
 • Sovepose
 • Håndkle
 • Toalettsaker 
 • Toalettpapir
 • Regntøy
 • Tykke hansker
 • 2 ekstra truser
 • 2 ekstra t-skjorter
 • To par ekstra sokker
 • Fleece jakke
 • Langt undertøy
 • Sko
 • Utebukse
 • Vaskepulver
 • Kokeapparat
 • Kjele og kaffekjele (eventuelt stekepanne)
 • Skje (type lang som også brukes til å røre i kjelen med)
 • Zalo og svamp med skrubb
 • Fyrstikker
 • Kniv
 • Turproviant (gildes frysetørkede)
 • Et hjemmebakt brød (holder seg lengre)
 • Kameraer (et systemkamera og to GoPros)
 • MacBook Air
 • X-antall ladekabler
 • Myggolje og hatt med myggnetting
 • Verktøy og ekstra slange
 • Liten kompressor
 • Førstehjelpsutstyr
 • Bok

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *