Hektisk, men utrolig moro

Det er på ingen måte noen overdrivelse å si at det er hektisk om dagen. Vi har en lang liste med motorsykler vi ønsker å teste før sesongen er over.

BMW R 1259 RT
BMW R 1250 RT. Skal du ha mer komfort enn dette må du nesten se etter noe med fire hjul.
KTM 1290 SuperAdventure S
KTM-en fikk ny lav vindskjerm. Tror jeg blir fornøyd.

Forhandlerne sliter med å få tak i nok motorsykler og demosyklene går varmt. Derfor kan vi ikke låne motorsyklene så lenge av gangen. Forhandlerne har jo tross alt kunder å serve. Likevel må jeg si at forhandlerne stiller opp med motorsykler så sant de har mulighet. Motorsykkelsalget har vært eventyrlig denne sesongen, men det er likevel trist å se at forhandlerne nesten ikke har sykler i butikkene.

Les flere blogginnlegg her

Kontortid! Hva er det?

Jeg har ikke fått innført noe ordinær arbeidstid ennå, men fredag rett før stengetid hentet jeg en BMW R 1250 RT hos Speed MC i Sandefjord. Denne skulle testet, fotograferes og filmes før lørdag morgen. Ikke nok med det. I tillegg holder jeg på å selge en bil, og måtte kjøre til Gradermoen for å levere denne sent fredag kveld.

Ønsker du å lese testene vi har laget, klikk her

Lørdagen startet med litt rest-fotografering og deretter levere RT-en i Sandefjord. På vei hjem ble det en rask tur innom Posten for å hente ny vindskjerm til min egen motorsykkel, en KTM 1290 SuperAdventure S som jeg kjøpte i våres. Jeg sliter litt med turbulens fra den originale vindskjermen og prøver nå en lavere skjerm slik at jeg heller får litt mer luft i hjelmen. Vel hjemme fra Posten ble det litt skruing før jeg hev meg på sykkelen igjen for å nå Løvaas i Holmestrand før stengetid.

I Holmestrand hentet jeg en motorsykkel jeg har gledet meg lenge til å prøve. En Ducati Multistrada V4 S. En fantastisk motorsykkel med 170 italienske hester som gjerne vil komme ut å leke samtidig. Abonnerer du på MC24-7.no så kan du lese disse testene etterhvert. Etter en testtur, litt bloggfoto og litt filming kan jeg heldigvis kan jeg puste noen få timer før det blir mer fotografering og filming i morgen.

Ducati X-Diavel
Denne Ducati X-Diavel-en forsvant ut av butikklokalene til Løvaas i dag.

Til dere som venter på testen av Suzuki GSX-S 1000 kan jeg fortelle at den kommer i begynnelsen av neste uke.

Selv om det går slag-i-slag om dagen må jeg jo innrømme at jeg er veldig heldig som får lov til å kjøre alle disse fantastiske motorsyklene.

Ellers håper jeg du benytter deg av finværet denne helgen og får deg en tur på to-hjulingen. Jeg får i hvert fall luftet krøllene.

Rolf

Ducati Multistrada V4 S
Ducati Multistrada V4 S
BMW R 1259 RT
RT-en på plass igjen hos Speed MC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *