Hektiske sensommerdager med mye testkjøring.

Det er ikke til å stikke under en stol at det er travelt for tiden. Denne uken har vi så langt testet to motorsykler og vi holder på med den tredje.

Suzuki GSX-S 1000. En skikkelig morsom nakensykkel som akkurat er blitt tilgjengelig for det norske markedet.
Et av bildene Jon Klasbu tok fra testingen av nye Suzuki Hayabusa.

Først ut var nye Suzuki Hayabusa. Testen er ferdig og den kan du lese her. Dessverre koster det penger å produsere journalistikk og du må derfor være abonnent for å kunne lese testene vi lager. Når det er nevnt håper jeg du som leser dette synes nettsiden vår er bra og tegner et abonnement. I gjengjeld vil vi gi deg tester og mye annet godt MC-stoff fremover.

Neste motorsykkel ut var Yamaha Tracer 9. Denne fikk vi låne av Speed MC i Sandefjord. I tillegg til å ha fått nytt navn er selve motorsykkelen også betydelig oppgradert. En lettkjørt og kvikk motorsykkel som kan pakkes for langtur. Jeg fikk en del mil på denne og ble lett fortrolig med totalpakka. Test kommer etterhvert.

Det nærmer seg helg og jeg har vært så heldig og fått låne nye Suzuki GSX-S 1000 av importør Erling Sande. Jeg har allerede fått noen kilometer på denne og dette er virkelig en morsom sykkel med høy tivolifaktor. Testen av denne kommer også ganske snart, men først gjenstår mer testkjøring, fotografering og filming. Siden jeg er så heldig å kunne leke med denne hele helgen blir det sikkert nok visuelt materiale.

Yamaha Tracer 9 i lav kveldssol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *