Endelig fikk vi testet nye Indian Chief

Indian Chief
Nye Indian Chief kommer i tre varianter og vi synes den tar seg riktig godt ut sort, med sorte detaljer (Dark Horse).

Forrige uke skulle vi kjøre test på nye Indian Chief, men den dagen vi hadde booket demosykkelen hos Spinning-Wheel åpnet slusene seg.

Jon under motorveibrua i Drammen.

Denne uken derimot ble det en åpning i været, men da vi skulle fotografere under motorveibrua i Drammen åpnet jaggu slusene seg igjen. Turen til Horten ble derfor likevel en våt opplevelse.

Førsteinntrykket av Indian Chief er at den er veldig lik konkurrenten Harley-Davidons modell Breakout. Den er lav og har en den kraftige Thunderstroke 116 motoren som leverer et dreiemoment på hele 162 Nm. Vår fotograf Jon Klasbu fikk ganske mange mil i går, og det ble en lang dag med fotografering i Drammen, og senere i Horten. I tillegg til stillbilder lager vi alltid en film til testreportasjene våre som du kan finne på vår YouTube-kanal.

Jon kjører til daglig en ganske ombygget Harley-Davidson Softail, og ifølge gliset under hjelmen så det ut som han hadde funnet seg tilrette på nye Indian Chief. Demo-modellen vi hadde fått låne bar preg av hardt bruk. Før vi fikk kloa i den hadde den vært med i en konkurranse som tidligere i våres gikk på Radio Rock. Blant annet bar bakdekket preg av at motorsykkelen hadde vært utsatt for et par burnout-er. Testen i sin helhet kan du lese om når vi åpner hele nettstedet vår 1. august.

Indian Chief Jon Klasbu
Fotograf Jon Klasbu i arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *