En hektisk dag med test av Honda NC 750 X og fotoshoot

Sesongen er kort om mye skal klaffe for at vi skal få testet så mange motorsykler som mulig i løpet av sommermånedene.

Teskjøring av Honda NC 750 X Foto: Jon Klasbu

I tillegg til testkjøring av Honda NC 750 X måtte vi i dag ta noen produktbilder av klær vi har testet fra Bullfigther, og så ble det øvelseskjøring med Isak som vi skal følge gjennom en rekke reportasjer fram til førerkortet er på plass.

Honda-en tar seg bra ut. Foto: Rolf W. Marthinsen

Honda-en som vi har fått låne av Monsterbike er utstyrt med DCT automatkasse. Det er litt uvant hver gang jeg prøver en motorsykkel med en slik girkasse, men det tar ikke lang tid før dette funker som fjell. Det er spesielt uvant når man står stille og skal få fart. Jeg leter de første gangene febrilsk etter clutchen, og det blir litt rykking i starten. Trikset er å ikke gi like mye gass som jeg ville gjort på en motorsykkel med clutch. For dere som ikke har kjørt en Honda med DCT-kasse kan jeg formidle at med dobbelt-clutch kan du også kan gire med knapper på styret.

Fotografen vår Jon Klasbu er med på de aller fleste testene for å sikre gode kjørebilder. I dag skulle Jon også fotografere klær. Sønnen min Isak hadde i tillegg fått i oppdrag å være modell for klærne vi har lånt av Bullfigther. Heldigvis begynner Isak å bli ganske dreven på sin Yamaha MT 125 og kunne derfor øvelseskjøre til location. Ikke nok med det. Jeg fikk i oppdrag av Jon om å lage en behind the scenes-film som Jon skal bruke til noe annet. Hvilket vil si at vi alle tre måtte stå foran og bak kamera. Hektisk, men veldig morsomt.

Det skal ikke stikkes under en stol at det fort blir varmt med fullt kjøreutstyr når man skal fotograferes. Det vil si at Isak ble litt varm i pæra etterhvert, men etter fotoshooten med klærne var det på tide å få litt luft under hjelmen. Vi kjørte noen kilometer for å finne en fin plass å ta kjørebilder av Honda-en. I tillegg til at Jon jobbet som en helt med å fotografere fikk vi Isak til å filme samtidig. Dette var for oss til stor hjelp og jeg måtte totalt ikke kjøre så mange ganger for å få både bilder og film. Dette tror jeg vi skal gjøre oftere. Litt må jo poden betale for at vi er snille og øvekjører med han.

Full test av Honda-en kan du lese om senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *