En fantastisk dag på portugisiske grusveier

Jeg kan ikke finne en eneste ting jeg heller ville gjort akkurat nå i årets mest kjedelige måned.

Vi er godt i gang meg gruskjøringen her i Algarve, og er nettopp kommen tilbake til hotellet etter en fantastisk dag med litt over 15 mil, for det meste på grusveier. Temperaturen er fantastisk solen skinner fra blå himmel. Vi bor i den lille byen Carveiro, og i dag kjørte vi først inn til Silves for å kjøre i fjellene sydøst for Monchique.

Når man befinner seg i dette områden må man jo få med seg solnedgangen over havet, og i går kjent ble det litt bobler i glassene på en hylle i klippene nedenfor Carvoeiro, og det ble et magisk skue.

Det er ikke så mange turister her for tiden og det skyldes trolig Covid og tiden på året, men når det er nevnt er november en fantastisk tid her nede. Det er litt kjølig om morgen og på kvelden, men vi har over 20 grader midt på dagen. Når vi da i tillegg kjører på grusveier i fullt kjøreutstyr blir det absolutt varmt nok. I dag ble det lunsj oppe på en fjelltopp med utsikt over dette fantastiske landskapet. Vi stoppet også et sted for å plukke appelsiner, men de var ikke helt modne ennå, men blir fine til drinken senere i kveld.

I følge guidene i Ride Nordic har vi visstnok ikke hatt de beste dagene ennå, så da er det vel bare å glede seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *